INSOMNIA 2015 - 24-часово парти безсъние!

23736
INSOMNIA 2015 - 24-часово парти безсъние!

Тази година INSOMNIA се завръща в райския залив, откъдето започна с незабравимото парти с John Digweed, Sven Vath и Josh Wink - плаж “Перла” край Приморско.

Специалните гости на фестивала традиционно са горещи и актуални имена, които вече са част от значимите техно лейбъли и от програмата на големите електронни клубове и фестивали по света.

Тежък бас и магични мелодии с Phaeleh на 1 ноември

Тежък бас, съчетан с романтични, любовни и магични мелодии – това е предложението на EventEase и Club Horizon за датата 1 ноември...

След като изпратихме миналото лято с незабравимия сет на един от най-влиятелните съвременни техно артисти в света - Alan Fitzpatrick (на снимката), той се завръща в разгара на настоящия сезон, за да представи най-новата си продукция, както и глобални хитове, като The Tetra, In The Beginning, Always Something For Nothing и Skeksis. Ключово име в каталога на гиганта Drumcode, записал издания и за авангардни лейбъли, като My Favorite Robot на James Teej и Quartz Records на Paul Ritch, Fitzpatrick е сред известен с иновативния си поглед към техно музиката – енергичен, оригинален, дълбок и включващ разнообразни стилови влияния. Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път - изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл, всичко, което Alan прави е с една цел: да държи дансинга във въздуха. Той е много повече от техно продуцент и ремиксите му на песни на вокалистката на Moloko Roisin Murphy, на хаус легендите Pirupa и Cari Golden го доказват по безапелационен начин.

Ilario Alicante от Ливорно, Италия е само на 25, но името му вече стои до най-големите звезди, които се подвизават зад пулта на Cocoon по цял свят. За космическия му успех допринася фактът, че е едва на 15, когато пуска на най-големия фестивал за техно Time Warp, което го прави най-младия диджей в историята на грандиозното събитие. Следват участия из цяла Европа, Северна и Южна Америка, а с Living Near Africa EP, той печели сърцата на имена като Sven Väth, Ricardo Villalobos и Richie Hawtin. Както много продуценти преди него, той търси ново вдъхновение и го намира в Берлин - германската мека на електронната музика, който се превръща в негов дом и продуцентско студиото за четири години. Със своя лейбъл Deep Moves, Alicante добавя още един диамант към своята биография. Този сезон Ilario е основният играч в партито на Sven Vath в клуб Амнезиа на остров Ибиса и в това няма нищо случайно.

Дневната програма, с която ще продължи събитието след изгрева също няма да остане без звездно участие – информация за него очаквайте скоро!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com