LOVE IS FOUND… A TRIBUTE TO SADE

2088
LOVE IS FOUND… A TRIBUTE TO SADE

На 27-ми май (събота) един от най-успешните български трибют - проекти ще подари на публиката си една изключителна вечер, посветена на емблематичната Sade Adu.

В това издание на трибюта ще чуем най-богатата досега селекция от песни на soul иконата, изпълнени с финес и прецизност в оригиналните концертни аранжименти от прощалното турне на бандата през 2011 година.

Концертът ще е специален трибют в култ към една от най-емблематичните великобритански банди - Sade. Музикален коктейл, който не само ще ни понесе на крилете на любовта, но и ще въздейства върху сетивата благодарение на нежния вокал на певицата Елена Сиракова.

Музиката, която бандата създават от 1983-та насам, прекрасно синтезира соул и джаз. Колаборация, която пленява и завладява, оставяйки трайна следа у всеки докоснал се до нея.

Идеята да зарадва публиката с трибют на Sade е отново на Елена Сиракова, позната на аудиторията от участието си в Х фактор, концертни изяви с известни бг изпълнители, както и световноизвестния мюзикъл „КОСА“, представен премиерно на българската сцена от държавната опера в Пловдив. Зад гърба си певицата има десетки участия в разнообразни по стил и концепция проекти, а сега събира и едни от най-добрите поп и джаз музиканти в страната, за да отдадат заедно почит към творчеството на британската банда.

Музикантите, които ще се качат на сцената в Sofia Live Club, са: Елена Сиракова (вокал), Димитър Льолев (саксофон), Калин Жечев (клавишни), Волен Милчев (бас, вокали), Стефан Цеков (ударни, вокали), Атанас Попов (перкусии) и Иво Лобутов (китара).

Билети за събитието може да бъдат закупени на предварителна продажба в мрежата на Eventim.bg и партньорските каси на цена от 10 лева. На място в деня на концерта ще са на цена от 15 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com