Маги Алексиева - MEY представя „EVERYTHING IS CHANGING”

21557
Маги Алексиева - MEY представя „EVERYTHING IS CHANGING”

Очарователната млада певица Маги Алексиева – Mey завърши работата по своето последно парче и видео към него. „Everything is changing” е страхотен летен хит, зареден с много настроение и гарантира незабравими мигове в нощните клубове в страната. Клипът е дело на режисьора Кирил Божилов, Zombie Studio и е заснет изцяло на българското черноморие. Оператор е Григор Кумитски, а текстът е дело на Крум Георгиев, който заедно с Ясен Козев написва и музиката към парчето.

“Everything is changing” е поредният видео клип на изпълнителката, с който тя атакува музикалния ефир. След дебютния сингъл “I call it smile” и прочувствената “Break my heart”, Маги Алексиева залага на клубното звучене, но отново разпознаваме характерния за нейните проекти стил – отличен аранжимент, силни лирики и разбира се, нежни, соул вокали.

Маги Алексиева – Mey тръгва на турне с легендарния Poogie Bell

Изгряващата българска изпълнителка Маги Алексиева – Mey ще направи поредна сериозна крачка в своя творчески път. Очарователната п...

Представяме ви “EVERYTHING IS CHANGING”:

https://www.youtube.com/watch?v=gObrnxTEexI&feature=youtu.be

Маги Алексиева Mey е едно от най-интересните имена на българската музикална сцена и вече работи и колаборира с имена от ранга на Poogie Bell, работил с Al Jarreau, Chaka Khan, Erykah Badu, Earth, Wind&Fire, David Bowie, както и с Brett Williams. Изпълнителката има зад гърба си десетки концерти и участия извън страната, както и няколко музикални турнета в Полша, Италия, Германия, Франция, Швеция и Великобритания.

Александър Сано режисира клипа на Маги Алексиева

Очарователната млада певица Маги Алексиева – Mey завърши работата по своето последно парче и видео към него. Break my heart ще бъ...

Mey вече е подгрявала световните музикални звезди Джеси Джей и Джамирокуай и дори изпълнява вокалите в няколко трака от албума “SUGA TOP” на POOGIE BELL BAND с което се превръща в една от най-младите наши певици, имали шанса да работят и записват с музиканти от подобна величина.

Новото видео на талантливата певица е покрепено от XYLITOL, новия бранд дъвки без аспартам и без захар, които следват своята ползотворна стратегия в подкрепа на българската музика.

На 16 юли Маги Алексиева заминава за Питсбърг, където ще запише своя първи самостоятелен албум с Пуджи Бел и Боби Спаркс, а със своя Lolas Quartet тя ще вземе участие и в тазгодишното издание на джаз фестивала в Банско.

Маги Алексиева – Mey изгрява за първи път на сцената на Opera Cafe

На 20 март, в клуб Opera Cafe, Маги Алексиева – Mey ще изнесе специален лайв за своите фенове, с чиято чувственост, емоционалност...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика