Massive Attack пристигат 2 дни преди концерта си заедно с Martina Topley Bird

52970
Massive Attack пристигат 2 дни преди концерта си заедно с Martina Topley Bird

На 5 юни Зимният Дворец на Спорта ще бъде превърнат в арена на визия и звуци заради представянето за първи път на новия проект на легендарните MASSIVE ATTACK. Световната премиера на новия аудио-визуален концерт на  трип хоп групата ще включва безкомпромисно осветление, звук и специално изработен за новото им шоу LED екран с ширина 12 метра.

Мащабното съоръжение се състои от 3 подвижни конструкции, с височина над 3 метра и ще бъде монтирано като гръб на сцената. Иновативната концепция е дело на XL studios, които стоят зад грандиозните спектакли на банди като U2 (360 Tour),  Kings of Leon, Deаdmau5 и др.

Massive Attack показва най-новия си аудио-визуален проект първо в София!

След дългоочаквания концерт на TRICKY, който ще се случи на 9 април в зала 3 на НДК, организаторите от EventEase продължават щафетата о...

МASSIVE ATTACK пристигат в София с екип от 20 души още на 3 юни, два дни преди концерта им в Зимен Дворец на Спорта, за да направят генерална репетиция за премиерата на новия им пърформанс по идея на 3D мастера Robert Del Naja. Британците още работят по финалзиране на проекта и не издават никакви подробности, за да изненадат българските фенове.

Бандата, начело с Robert (3D) del Naja и Grantley (Daddy G) Marshall пристига заедно с популярната британска вокалистка Martina Topley Bird. Тя e добре позната сред феновете на трип хопа не само заради незабравимите си изяви с MASSIVE ATTACK, нежните си вокални включвания  в албума им Heligoland и колаборациите си с Tricky, но и заради успешните си соло албуми. Освен Martina Topley Bird на сцената на 5 юни ще излязат и Angelo Bruschini (китара), Winston Blissett (бас), Damon Reece (барабани) и Julien Brown (барабани) и гост вокалистите  Horace Andy, Deborah Miller.

Веднага след концерта си в София, MASSIE ATTACK ще участват като хедлайнери в едни от най-големите музикални фестивали, сред които 100% FEST в Истанбул, Sónar в Барселона и Secret Solstice Festival в Рейкявик.

БИЛЕТИ:

Остават само два дни до концерта на Quantic

Само два дни ни делят от гостуването на популярния британски продуцент и диджей QUANTIC, който пристига заедно с бандата си. Датата е 2...

Билетите за концерта на MASSIVE ATTACK ще са на промо цени от 50 до 80лв. до 25-ти май и могат да бъдат закупени онлайн на www.ticketportal.bg  и в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна / книжарници Booktrading, магазините На Тъмно, Офис 1 както и от Билетен център на НДК /

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/281668042002759/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com