Mo’Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y и Mark Foggo's skasters през лятото в Маймунарника

4113
Mo’Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y и Mark Foggo's skasters през лятото в Маймунарника
Снимка: Rejoy

Mo’Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y, Mark Foggo's skasters и още куп страхотни банди и разнообразни събития очакват гостите на култовия клуб “Маймунарника” това лято! На прохлада под дърветата в парка, място за среща и забавление ще намерят фенове на различни музикални стилове, малки, големи и още по-големи купонджии обединени от страстта да се забавляват под открито небе. През юли, август и септември програмата на клуба включва дневни музикални събития, пазари, тематични партита, old school и реге вечери, виц дуели и какво ли още не, а повечето от тях са с вход свободен!

Всяка седмица от началото на юни по идея на “Маймунарника” тече единствена по рода си поредица от концерти със заглавие SUMMER DISTORTION – сцена за независима музика”. Веднъж седмично SUMMER DISTORTION подкрепя, дава възможност и сцена за изява на независими български музиканти и некомерсиални групи, някои от които стъпват за първи път на професионална сцена. Събитието е тематично всеки път и в една вечер събира близки по стил банди. Входът е свободен. Подробности по програмата и участниците в SUMMER DISTORTION можете да намерите на страницата на Маймунарника във фейсбук ТУК, a следващите издания са на 9 юли (с The Black Swells, Maze Hunters, The Dead Captain), 17, 24 и 30 юли (участниците за тези дати ще бъдат обявени скоро).

A ето и най-горещите предстоящи концерти от лятната програма:

Утре вечер, 5 юли, германската бразилектро формация Mo’Horizons пристига в София за ексклузивно live шоу в клуб “Маймунарника”! Обичаното дуо е добре познато по света и у нас и съвсем логично сме в очакване да отпием отлично балансиран коктейл от bossa nova, funk, soul, latino и electro. Именно с този невероятен микс от стилове, влияния и страхотен вкус Mo’Horizons влизат в историята на световната музика, където са хитовете им “Yes Baby Yes”, “Foto Viva” и много други. В петък вечер ще се отдадем на музиката за душата, а началото е в 21.00 ч. Билети все още се намират в системата на Eventim.bg (тук) или на място.

Следващата седмица, на 11 юли пристига една от най-подходящите за сцената на “Маймунарника” балкан-ска банда - Koza Mostra! Те са пълни с енергия, която завладява още с първите акорди. След участието си в “Евровизия” 2013, групата успя да се превърне в една от най-известните и обичани балкан-ска банди в Европа. Музиката им е елегантна смесица от различни стилове - ска,  рок, пънк, инди и традиционна гръцка музика и с лекота прекосява всякакви граници. Концертите им на живо са истински фурор, а шесторката вече няма търпение за поредната си среща с родната публика! Билети има в системата на еventim.bg (тук), а можете да закупите и на място.

На 18 юли на сцената ще стъпят Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, които знаят най-добре как да забавляват малки и големи! Не случайно бандата не се спира през последните две-три години и абсолютно заслужено не спира да се радват на всенародната любов!

На 25 юли е време на сцената да се качи американската хардкор хип-хоп банда ONYX! Това ще е поредното посещение на Sticky Fingaz и Fredro Starr на наша територия и първото след излизане на посдният им осми по ред албум “100 Mad”, който се появи на 31 май тази година. През годините ONYX са неуморни, издавайки редица съвместни и солови проекти, придържайки се към познатият хардкор стил и любовта на феновете си.

В края на август любимата ни българска група зад граница - Hayes&Y ще представи новото си EP “safeplace” с традиционно голям концерт – този път в “Маймунарника”. В последните години момчетата се подвизават в Лондон, но не пропускат възможност за среща с българските си фенове. Концертите им са истински празник и сме сигурни, че и 24 август ще се превърне в такъв. В продажба са ограничено количество билети на цена от 10 лв.,след изчерпването им ще бъдат по 15 лв., а на място – 20 лв. Билети за това събитие се продават в bilet.bg (тук).

Mark Foggo's skasters е сред най-известните ска банди в света, a едва ли има човек, кoйто да не е припявал на вселенският му хит “Hashish from Amsterdam”.

Емблематичният Mark Foggo ще пристигне в София с чисто нов албум - “Ska Pig Returns”, за който казва: “След повече от 3000 шоуто до сега – това е само началото!!!!” На 12 септември наред с новите, очакваме и всички най-яки стари хитове на бандата, а с Mark Foggo’s skasters -  градусът на настроение е гарантиран!

Билети за това и всички събития на “Маймунарника” се продават на www.eventim.bg и още в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, книжарници Ориндж, бензиностанции ОМВ и други. Билети (ако все още има) ще се продават и на място на входа на клуба.

Следете програмата на събитията ТУК и елате на живо - на сянка и прохлада в “Маймунарника”

A тази вечер (4 юли) ще сме с Ревю, Kottarashky and the rain dogs и Мерудия. Началото е в 20.00 ч

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com