MYRATH избраха българска банда за съпорт в София

802
MYRATH избраха българска банда за съпорт в София

Myrath ще заложат на младата българска метъл банда Velian да подгрее публиката преди излизането им за пръв път на софийска сцена. Концертът на френско-тунизийската група на 25 ноември в клуб Joy Station е по покана на Loud Concerts.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Цената е 35 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Joy Station, цената ще бъде 45 лева на билет.

Клуб JOY STATION става част от турнето на STEVE GADD BAND тази есен

На 21 септември 2016г. столичния клуб JOY Station в Студентски град ще стане домакин и част от Европейското турне на един от най-влияте...

Velian се сформират миналата година, но участниците в нея са добре познати имена от родната ъндърграунд сцена и бандите Wartime, Mystica, Progression, Hellrider и Fangoria. Съставът е: Иван Иванов – вокали; Дилян Недев – китари, клавишни; Васил Симеонов – китари; Антонио Митов – бас; Велизар Болчев – барабани. Групата вече има зад гърба си впечатляващи лайв участия в Румъния и България като подгряваща на Gamma Ray, Rage, Kreator, Atrocity и други. Живите им изпълнения с визуални ефекти, костюми и мултимедия вече се превърнаха в запазена марка на Velian. Стилово се определят като “дарк метъл” и със сигурност са една от най-интригуващите родни нови банди. Дебютното им EP “Fireflies” се появи през февруари, а в началото на 2017 очакваме и издаването на техния първи албум.

Турнето на Myrath в подкрепа на актуалната им продукция “Legacy” тече с пълна сила. В момента са в Япония, а преди концерта си у нас, те ще минат с няколко дати през Холандия и Франция.

Концертът на Myrath в София на 25 ноември в клуб Joy Station е с начало 19 часа!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com