Поли Генова ще бъде водеща на „PIXAR in CONCERT“

5010
Поли Генова ще бъде водеща на „PIXAR in CONCERT“

Темпераментната певица Поли Генова ще стане водеща на уникалното музикално шоу „Pixar in Concert“, което ще се състои на 28 февруари в зала 1 на НДК от 18:00 ч. Концертът ще представи великолепната музика към популярните филми на студиото „Пиксар“, сред които „Колите“, „Играта на играчките“, „Храбро сърце“, „Търсенето на Немо“ и други. Музиката ще бъде изпълнена на живо от Оркестъра на Класик ФМ радио с диригент Максим Ешкенази. Паралелно с изпълненията ще се прожектират и кратки клипове, които представят синтезирано филмовите истории. Концертът е централно събитие от тазгодишния цикъл „Музиката на Америка“, организиран от агенция „Кантус Фирмус“ с подкрепата на фондация „Америка за България“. Представлението е лицензирано от Disney Music Publishing и Buena Vista Concerts.

МАКСИМ ЕШКЕНАЗИ: PIXAR IN CONCERT ЩЕ БЪДЕ ЗНАКОВ КОНЦЕРТ ЗА 2016 ГОДИНА

„Pixar in Concert ще бъде едно от знаковите музикални събития за 2016 година“, заяви популярният диригент Максим Ешкенази в...

Поли Генова е почитателка на филмите с марката "Дисни - Пиксар“. Тя е въодушевена от възможността да участва в проекта. Освен със забавна анимация на публиката, тя ще се включи и като певица. В края на програмата Поли ще изпълни известната песен „Имаш приятел“ (You've got a friend in me) от Ранди Нюман из филма „Играта на играчките“. Певицата показа своя уникален талант на водеща на конкурса за детска песен „Евровизия“ през ноември 2015 г. В последствие тя получи и наградата Eurostar за своето успешно участие в шоуто. Поли Генова започва заниманията си с музика още на 4-годишна възраст и през 1995 година става част от създадената тогава група „Бон-бон“. И до момента певицата продължава да работи с вокалния педагог Рози Караславова.

Билетите за концерта „Pixar in Concert“ на 28 февруари са на цени от 20 до 60 лв. и се продават на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“, в билетния център на НДК и online на www.ticketsbg.com. Билетите за деца до 6-годишна възраст, които няма да ползват самостоятелно място, са на цена от 2 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com