Повече от 300 музиканти от съставите на БНР ще озвучават на живо „Двете Кули“

12298
Повече от 300 музиканти от съставите на БНР ще озвучават на живо „Двете Кули“

Точно 7 месеца ни делят от втората част на зрелищния спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT – ДВЕТЕ КУЛИ. В музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, смесен и детски хор на БНР, но в разширен състав. Така година след премиерата на първата част от трилогията, на 19 декември 2015 на сцената на Арена Армеец ще видим повече от 300 музиканти. Наситен с още по-зрелищни бойни сцени, ДВЕТЕ КУЛИ е създаден за формата филм-концерт. С още повече чудати инструменти, солисти и спиращи дъха сцени, преживяването на 19 декември обещава да бъде още по-впечатляващо за всички сетива.

Кейтлин Луск пред Actualno.com: LORD OF THE RINGS IN CONCERT е едно невероятно преживяване

Само няколко дни преди най-очаквания концерт на годината LORD OF THE RINGS IN CONCERT, разговаряме с любимото сопрано на композитора Ха...

Втората част от трилогията „Властелинът на пръстените“ – ДВЕТЕ КУЛИ в LIVE формат ще бъде премиерна за Източна Европа. След грандиозния успех на „Задругата на пръстена“, която беше видяна от близо 10 000 зрители от България, Сърбия, Македония, Турция и Гърция, организаторите обещават още по-голямо зрелище на 19 декември в зала Арена Армеец. Заедно с музикантите от съставите на БНР на сцената очакваме да излязат едни от най-големите имена на филмовата музика днес, чиито имена ще разберем скоро.

За милионите фенове по света, филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито музиката. За разлика от киното в зала или вкъщи, обаче, на 19 декември в зала „Арена Армеец” българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията „Lord of the Rings in Concert: ДВЕТЕ КУЛИ”.

Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително и на 51 бензиностанции OMV.

 

Излъчват LORD OF THE RINGS на огромен екран в АРЕНА АРМЕЕЦ с 250 музиканти и хор на живо

Oстават три месеца до филмовото зрелище LORD OF THE RINGS IN CONCERT, на което 250 музиканти ще озвучат на живо първата част на трилоги...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com