Рапърът Nana пристигна в България

72012
Рапърът Nana пристигна в България

Рапърът Nana, който е един от хедлайнерите на лятното издание на "Обичам 90-те”, пристигна днес на обяд в България. Той кацна на летището в София, след което замина директно към българското Черноморие.

На 9-ти август Nana ще вземе участие в лятното издание на "Обичам 90-те", което ще се състои в Лозенец от 20:00 часа в новооткрития Летен театър.

Най-новото парче на NANA с премиера на лятното издание на "Обичам 90-те" в Лозенец

Тази година организаторите на "Обичам 90те", Coco Agency и радио ENERGY, зарадваха феновете на 90-те като подготвиха и лятно издание на...

Освен, че ще изпълни хитовете си от 90-те, Nana избра лятното издание на концерта, за да направи премиера на най-новия си сингъл "Amazing".

Изпълнителят на емблематичното за 90-те парче "Lonely" и Джени от Ace of Base избраха българското Черноморие, за да прекарат няколко слънчеви морски дни от летните си почивки. Третият хедлайнер на Обичам 90-те, ICE MC, ще се присъедини към тях малко преди началото на концерта на 9-ти август.

Билети за лятното издание на "Обичам 90-те" може да откриете в мрежата на Eventim и техните партньори, както и на място в следните курорти: Лозенец – р-т Моabet, х-л Merlin, х-л Морско Конче (къмпинг Юг), Автогара; Китен - x-л ТЕОS (на входа на плаж Атлиман), Приморско - бар Havana Club и бар Моhito (Северен Плаж) и Царево - бар Success. Цената на билетите е 35 лв, а в деня на концерта – 40лв.

 

Джени от Ace of Base: Любовта към музиката е като любовта в живота

Дженти Бергрен е вокал на групата Ace of Base, станали популярни през 90-те с хитовете си "Happy Nation", "All That She Wants", "Flower...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com