The Golden Project с арт промоция на дебютния си албум

53774
The Golden Project с арт промоция на дебютния си албум

Джаз формацията The Golden Project ще представи дебютния си албум “Seven Sense” с интересна арт промоция. Събитието ще се проведе на 5 юни от 20ч. в Sofia Live Club.

За първи път на сцената освен музикантите, ще се качи и художникът Дончо Дончев, който е автор на обложката на диска.

Излезе дебютният албум на квартет Hypnotic

Официалното представяне на новия албум на Hyponotic, който носи името „Destiny”, ще бъде в Sofia Live Club на 4 юни. Компак...

По време на живото изпълнение на групата, художникът ще рисува и ще се опита да пресъздаде емоцията и настроението на концерта върху платната си. На финала, към всяка изсвирена пиеса ще има нарисувана отделна картина, инспирирана от самата песен.

Същевременно в клуба ще бъдат изложени и 8 графики, предварително нарисувани специално за албума, като всяка една от тях илюстрира съответна музикална творба в диска.

Входът ще е свободен, а публиката за първи път ще има възможността да види живата симбиоза между музика и картини.

Проектът преплитащ музика и картини в едно, се ражда преди година и половина, по време на откриването на изложба на Дончо Дончев, на която The Golden Project свирят. Това е първата среща на артистите, но сходните им интереси и разбирания за изкуство ги държат заедно и до днес.  

"Родополоджи" - един албум на джаз-саксофониста Димитър Льолев

Димитър Льолев e закърмен с богатството на народната музика, получава своето джаз образование от известни американски и холандски инстр...

Групата The Golden Project е създадена през есента на 2010 година от Тони Златанов и Емил Пехливанов. Формацията стартира като трио, но бързо се разраства до квинтет. Музиката им е изключително интересна симбиоза между Pop, Jazz и Soul. В момента в групата участват Тони Златанов  - вокал и пиано, Емил Пехливанов - барабани, Димитър Льолев – саксофон, Мартин Ташев – тромпет и Димитър Карамфилов – конрабас. Албумът “Seven Sense” е реализиран в звукозаписно студио “Пекарната”.

Дончо Дончев е художник,който изразява себе си в различни насоки. Създава авторски проекти в България и чужбина.

От 1996г. участва в изложби в България, Финландия, Германия, Турция, Швейцария, както и организира редица самостоятелни.

От 2005г. насам, заедно с турския писател Керим Сакъзлъ издават книгите: "Стихове в картини", "Прераждането на Сатира" и графичния роман "Fatemate", представени с изложби в София, Измир и Истанбул.

Излиза вторият посмъртен албум на Майкъл Джексън

"Xscape" е името на новия албум на Майкъл Джексън, който излиза пет години след смъртта му, съобщи БТА.Няколко месеца след злощастната ...

През 2011г. рисува 21 страници за"Heavy metal", с текст на Керим.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com