X
 
 

Зрителите искат новогодишните спектакли да станат традиция

1405 0
Зрителите искат новогодишните спектакли да станат традиция
Снимка: Музикален театър
Шампанско, томбола по време на спектакъла и празнично настроение съпътстваха зрителите на новогодишния спектакъл на "Прилепът" на 31 декември в Музикалния театър. На входа всички зрители получиха подарък - карнавални маски за Бала на Принц Орловски. Във вихъра на маскения бал по време на второ действие беше поднесена голямата изненада за публиката – празнична томбола.

Актьорите на сцената изтеглиха местата на зрителите, които спечелиха общо десет награди. Първите наградени получиха билети за четирите премиерни дати на мюзикъла "Цигулар на покрива", които са на 24, 25, 26 и 31 януари. Другите награди бяха юбилейния каталог на театъра, бутилки с шампанско, празничен сладкиш, тиквеник и баница с късмети. Най-вкусната награда – празнична торта – беше изтеглена от домакина на бала – Принц Орловски.

Музикалният театър посреща Нова година с прочутата наздравица от "Прилепът"

На 31 декември от 17:00 часа - часове преди настъпването на Новата 2020 година - Музикалният театър кани зрителите на най-популярната и...

За всички зрители в антракта на спектакъла имаше шампанско. Накрая публиката стана на крака и дълго аплодира солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния театър с диригент Юли Дамянов. Във фоайето след спектакъла зрителите споделиха възторга си от спектакъла и от създаденото празнично настроение за всички. Ето впечатленията на някои от тях:

"Беше много приятно, много весело, шарено, празнично. Прекрасна подготовка за посрещането на новата година! Аз лично за първи път съм на театрален спектакъла на нова година и наистина се почувствах празнично", каза Десислава Бобошевска.

За първи път от години Музикалният театър посреща публика на 31 декември

За първи път от години Музикалният театър посреща публика на 31 декември с представление. От 17:00 часа е началото на специалния нового...

"Изключително съм впечатлена! Аз съм много голям почитател на операта, но мисля, че от тази вечер съм много голям почитател на оперетата и на Музикалния театър! Поздравявам ви за идеята, за смелостта, за това че има такива хора, които се опитват да творят в цветове и в мащаби. Пожелавам ви да правите повече такива пищни, ексцентрични, ако щете, и красиви за всички сетива спектакли. Много съм впечатлена и от гласовете на артистите в трупата на Музикалния театър и от таланта им. Може би това е начало на една много хубава традиция в Музикалния театър. Благодаря ви за тази вечер!", каза Албена Димитрова.

"От дете съм влюбена в Музикалния театър, а "Прилепът" е един от моите фаворити. Мога да слушам увертюрата и валса от бала с часове. За прекрасното настроение тази вечер допринесе духът на постановката. Това по сценарий не се получава. Трябва да има симбиоза с публиката, с музиката, с декора и всички да бъдат вдъхновени. Това видях тази вечер. На добър час на спектакъла и щастлива Нова тодина!", сподели Миглена Владова, която живее във Франция.

"Прилепът" на Щраус в нова трактовка представя Музикалният театър

В нова, съвременна трактовка Музикалният театър представя операта на Йохан Щраус "Прилепът" от неделя, 20 октомври. "Постановката е кла...

От сцената директорът на Музикалния театър Марияна Арсенова се обърна към публиката след новогодишния спектакъл на "Прилепът": "Скъпа наша любима публика! Благодарим ви, че избрахте да бъдете заедно с нас в последните часове на 2019 година. За доброто ви настроение, което ви пожелавам да ви съпътства през цялата нова декада, която започва с 2020 година, ще се погрижим с нашите спектакли ние – солистите, хора, балета, оркестъра и всички, които работим в Музикалния театър. До нови срещи в Музикалния театър и през новата 2020-та! Честита Нова година!"

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално