Трифонов: Каквото и да стане в държавата, Борисов и Пеевски оправят проблема

9521
Трифонов: Каквото и да стане в държавата, Борисов и Пеевски оправят проблема
Снимка: БГНЕС

Каквото и да стане в държавата има двама души, които оправят проблема и след това дават изявление пред медиите - Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във Facebook профила си.

Той визира непрестанните изяви на лидера на ГЕРБ и санкционирания депутат от ДПС в парламента. Двамата са постоянно под светлините на прожекторите, за да съобщават новите мерки на правителството по дадена тема.

"Те ще оправят нещата"

"Има проблем със земеделските производители, те стачкуват, блокират държавата, Бойко Борисов и Делян Пеевски оправят проблема. Служителите във въглищните централи блокират пътищата и държавата, недоволни от правителството, Бойко Борисов и Делян Пеевски оправят проблема. И въобще, каквото и да се случи от наводнения до протести, очаквайте изявления на Бойко Борисов и Делян Пеевски по телевизията. Те ще оправят нещата", пише още бившият водещ.

Бойко Борисов, Слави Трифонов

"А, извинете, чат-пат за цвят покрай тях се изявява със сервилен поглед я министър-председателят, я Кирил Петков, я Асен Василев, я Христо Иванов. Тези, които ги докараха на власт", допълва още Трифонов и пише по техен адрес, че са "тези, които най-безсрамно лъгаха, че ще ги вкарват в затвора." Още: Борисов обърна палачинката и показа, че ще се извиват ръце

Той определя политиците от "Продължаваме промяната - Демократична България" и като "тези, които, за да участват във властта, са готови на всичко, дори да слугуват на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

"И ми е много интересно, хората, които са гласували за ПП-ДБ, хората, които протестираха по улиците и наистина очакваха модела ГЕРБ да се промени, как ли се чувстват сега? Как си обясняват всичко това? Какви мисли и емоции им минават през главите? Често чувам определението “сектанти”, но аз не мисля, че е така. Мисля, че всички сме нормални хора и искаме да се случват хубави неща на мястото, където живеем. Просто често се появяват алчни и безскрупулни лъжци, които успяват да заблудят много хора. Нищо, и това ще отмине. Нали си спомняте онази максима: можеш да излъжеш един човек много пъти, може да излъжеш много хора един път, но не можеш да излъжеш много хора много пъти", допълва още Слави Трифонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МНЕНИЯ:

"Колкото си по-прост, толкова ще си по-успешен" - учат ни арогантни политици с вулгарно говорене

Въглищата, миньорите и токът: Предизборни кебапчета

"Синя зона" и в неделя? Червен светофар за зелените мислители

Свободата е върха на копието, не на копейката

Кадиев: 4 леви листи за вота? Шизофренно е

Мнение за Желязков: Доказан политик е жертва на междупартийни разпри

Що е маке, ‘се е юнак. И кандидат за президент!

Възход и падение: И Йончева мина под крилото на Пеевски

Когато минаваш през законите с 200, резултатът е 5 за 4

Гешев плюс Драганова: Граждански брак или непорочно зачатие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мнения