Общински съветник на ГЕРБ в Червен бряг пребил жестоко двама

22006
Общински съветник на ГЕРБ в Червен бряг пребил жестоко двама
Снимка: БГНЕС

35-годишен мъж е бил пребит от общински съвет. Става въпрос за Йордан Чеков, който разказа пред Нова телевизия, че е бил натикан в автомобил, увесен на ченгел и бит с тръба.

Кой е извършителят? Анатоли Иванов, който в Червен бряг е наричан „кметът в сянка”. Преди време излезе информация, че той разпределя парите от обществените поръчки в региона.

Медийното влияние: В Ботевград управляващите паднаха, в Червен бряг - не съвсем

Кметът в сянка Анатолий Иванов отново е част от властта в Червен бряг. Той влиза като общински съветник в местния общински съвет, инфор...

Всъщност Чеков не е единственият бит – има и втори човек, който се страхува да живее. И двамата са бити в имот на Иванов.

След като се разшумя по случая, полицай, пожелал анонимност, обясни, че и той е бил прибиран от Анатоли и за малко е щял да бъде бит. А патрулката, която проверява случая с Чеков, набързо е отзована. Същото се случва и на линейка, пристигнала на адрес. Полицаят твърди, че служителите на реда са видели увесения втори мъж. Лично Лидия Петкова, шефът на полицейското управление в Червен бряг, е отзовала полицаите. Тя отрича да го е сторила с простото изказване, че е в отпуск.

В болницата в Червен бряг твърдят, че нараняванията на Чеков са от „жестоко падане”. Йордан е категоричен, че това е постановка и медицинското заключение е фалшифицирано. В официален документ в болницата Йордан е записан с друга фамилия – Ицов. Йордан каза и, че Анатоли Иванов му е предложил 3000 лева, за да мълчи и го е заплашил с убийство.

Анатоли Иванов и синът му Мирослав вече са задържани от Върховна касационна прокуратура, с обвинения за тежко престъпление, като те могат да влязат за между 10 и 20 години в затвора или до живот. Прокуратурата разследва и сигнал за прикриване на тежко престъпление от полицията в Червен бряг.

Червен бряг е разкопан: С 23 млн. лв. от европрограми няма резултат

23 млн. лева са предоставени от европейските фондове за ремонт на ВИК мрежата в Червен бряг. Година след изтичане на крайния срок за из...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Плевен