X
 
 

Атанас Атанасов: За Борисов изборът на главен прокурор е по-важен от местния вот

4455 1
photo of Атанас Атанасов: За Борисов изборът на главен прокурор е по-важен от местния вот
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com
"За Борисов изборът на главен прокурор е по-важен от резултатите на местните избори. В това всички са убедени, имайки предвид отношенията му с прокуратурата през годините", коментира пред журналисти лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

"През последните години, уточни той - се очерта ситуация, в която прокуратурата действа като придатък на изпълнителната власт".  Атанасов заяви, че е сигурен, че има координация между Борисов и Цацаров за начина, по който да се проведе избора за главен прокурор.

Христо Иванов: Гешев е абсолютно недопустим кандидат за главен прокурор

Категорично против кандидатурата за обвинител №1 на настоящия зам.-главен прокурор Иван Гешев се обявиха от Демократична България. "Тов...

Гражданското общество не бива да бъде безразлично към избора на главен прокурор, категоричен е той. "Фактическото назначаване на главен прокурор завършва с указ на президента, така че тепърва предстои да видим как ще се развият там събитията", добави Атанасов.

Кой се очертава като фаворит за мястото на Сотир Цацаров - научете в този материал!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Хаяско жалостиво проплака... 1 Хаяско жалостиво проплака... преди 1 месец Профил на трол?
    Гном изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:За Борисов изборът на главен прокурор е по-важен от местния вот....ВЪХььь...разплака ме!!!
Последно в Актуално