Бареков: От ГЕРБ си тръгнаха икономически и финансови специалисти

21198
Бареков: От ГЕРБ си тръгнаха икономически и финансови специалисти
Снимка: БГНЕС

Николай Бареков заяви пред Нова ТВ, че Красимир Стефанов му е съобщил намерението си да напусне Парламентарната група на ГЕРБ много преди да направи тази крачка.

Според него това се е случило малко след Нова година по време на рожден ден на дъщеря му, на която Бареков е кръстник. "Той ми каза, че не му се стои нито в ГЕРБ, нито в парламента", разказа Бареков.

Росен Петров: Нека ме мачкат, аз съм жилав

Избрах да отида в политиката, защото ми писна. Писна ми 25 години нищо да не се случва и само да се говорят празни приказки. Време е за...

Той съобщи още, че напусналите Парламентарната група на ГЕРБ ще бъдат изразители на някои от идеите на "България без цензура" в парламента.

"Като цяло ми прави впечатление, че ГЕРБ ги напуснаха всички сериозни икономически и финансови специалисти, които бяха при тях. Не съм се чувал с Владислав Горанов скоро, но знам защо всички тези хора напуснаха. Ако забелязахте вчера по време на конгреса, г-н Борисов направи една реч, която изцяло беше ориентирана към миналото. Говореше за щъркели, за лястовици, но нищо за социално-икономическата политика и за проблемите на хората. На практика тези хора не виждат никаква възможност за реализация там", коментира Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика