Борисов: Ако изборите бяха мажоритарни, ГЕРБ щеше да има 130 депутати

1596
Борисов: Ако изборите бяха мажоритарни, ГЕРБ щеше да има 130 депутати
Снимка: БГНЕС

Ако беше по мажоритарната система този избор, ГЕРБ щеше сигурно да има 130 депутати. Това коментира пред журналисти на влизане в сградата на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Залогът ни е държавата. С нищо се опитвам не да провокирам, дърпам юздите на партията да може колкото по-смирено. Виждате колегата Герджиков брои дните като в казармата. Трудно е и много тегаво. Всичко, което е добро като предложния и от опозиция, ще бъде приемано. Аз съм за мир и стабилност. Искам да прозрем, че вкарването на държавата в нови избори, виждате резултатът. Нинова много работи каза за един месец. Народът каза друго. Никога няма да наруша първи добрия тон“, заяви Борисов.

Борисов реагира остро на публикации на "Капитал", свързващи го с продажбата на Нова телевизия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов реагира остро в социалната мрежа Facebook на публикации на вестник "Капитал", които го свързват с продажб...

По думите му партиите и хората трябва да се консолидират и тази година и половина с председателството и страха на Европа, страната става много важна.

„Можем да направим много други неща за България. Аз винаги съм бил балансиран, ако не ме дърпат и мен да опашката“, добави Борисов.

Той призова да не се играе със съдбините на хората и обеща, че поне той няма да го прави. „Виждате, че народът веднага наказва, ако се премине границата. Моите опоненти я преминаха. Аз няма да я преминавам“, каза още Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ако са искали, БСП са можели да управляват половин година. "Оставиха президента Радев и неговото правителство да се гърчи. Ситуацията в света е най-меко казано тревожна. Стабилността в момента за Балканите минава през България. Ние сме много важни за Европа, външна граница. Можем да бъдем мост, стабилизиращ фактор на Балканите", добави Бойко Борисов.

Радев и Борисов поздравиха за Великден във Facebook

Президентът Румен Радев и бъдещият премиер Бойко Борисов използваха и социалната мрежа Facebook, за да отправят своите пожелания за Вел...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика