Борисов изключи ДПС да са замесени в компроматите срещу него

5116
Борисов изключи ДПС да са замесени в компроматите срещу него
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов изключи ДПС да са замесени в компроматите срещу него. Те действат по друг начин, действат отзад, посочи премиерът Бойко Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ отговор на журналистически въпрос дали допуска намеса на ДПС в изтеклите компромати срещу него.

Колкото до Делян Пеевски, Борисов посочи, че той е просто депутат от опозицията.

Гешев съзря заговор в скандалите от последните дни

Главният прокурор Иван Гешев коментира пред медиите информацията, която споделя в социалните мрежи обвиняемия Васил Божков. Гешев ...

Преди това Борисов изрази мнение, че политическите му противници днес са ударили дъното.По-рано през деня сайтът afera.bg публикува снимки на стая и на чекмедже, върху което се вижда пистолет, а в него – големи суми пари в брой на пачки с банктноти от по 500 евро. На една от снимките на леглото до въпросното шкафче се вижда и спящо лице, което силно прилича на Бойко Борисов. На пресконференцията премиерът потвърди, че това е той. НСО започна служебна проверка по случая.

"Днес имах разговори с Шарл Мишел за петък за съвета на ЕС и България да получи най-много пари. И днес заявихме като най-изостанали през годините и ни трябват парите за кохезията, зелената сделка. Ще ги получим", категоричен е Борисов.

"България в момента строи два абсолютно невъзможни проекта - конектора и хъба, а само преди час Петкова ме уведоми, че успяваме за един мощен консорциум за "Белене", плюс втечнената газ и ядреното гориво. За първи път руската страна разреши на "Уестингхаус" да види нейните горива. Плюс всички инфраструктурни проекти, които нямаше да бъдат построени без нас", заяви още премиерът.

"За благодарност ни пускат компромати. Това ли е демокрацията? Наричат ни хунта, наричат ни какво ли не, леят се компромати срещу нас от телевизии и сайтове. Ние сме жертви! Това ли не е демокрация, щом всичко пускат? Ама и гол да ме снимат, то това остава. Защото спя гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Защо да не спя? случва ми се за спя по 4-5 часа", заяви още той.

Бойко Борисов обвини Румен Радев, че го следи с дрон

Румен Радев ме следи с дрон, обяви Бойко Борисов на извънреден брифинг  по повод изтеклите снимки от дома му. Охраната на президе...

"Нито евра, нито злато съм имал! Ама така са го направили... Само малкото момче ми липсваше в спалнята, това ли е демокрацията? За кой друг излезе, чия друга спалня е интересна? Пускайте повече, допълни още министър-председателят.

Той коментира и записа, в който мъжки глас, за който се твърди, че е на Борисов, обижда председателя на парламента. "Цвета прекрасно знае колко я обичам и уважавам и мъжа ѝ. Очакваха да си тръгне с цялата кърджалийска организация. Затова го направиха този запис", каза лидерът на ГЕРБ.

"Целта им е да се убие флагманът и да се разпилее ГЕРБ през Цветанов, втори, трети и т.н. И те не жалят нито сили, нито пари. Първо, това са президентът, БСП, Цветанов, Манолова, Слави Трифонов, и всички БСП-та и подземни кълбета, готови да се прегърнат с всеки само не и с ГЕРБ", подчерта премиерът.

Премиерът Борисов заяви още, че президентът Румен Радев го следи с дрон. Подробности по тежкото обвинение срещу президента прочетете в този материал.

Бойко Борисов с извънреден коментар за снимките от дома му, цитира учебниците на КГБ (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов направи първи коментар за неговите снимки, публикувани и в социалните мрежи, след като първо се появиха в сайта...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Кирил Петков: Росен Желязков не беше свободен

Димитър Гърдев е единственият депутат от България на най-големия форум на консерваторите в света

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажовете вече по закон трябва да са достъпни за хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика