X
 
 

Борисов: Винаги можем да свикаме Коалиционен съвет

1878 2
photo of Борисов: Винаги можем да свикаме Коалиционен съвет
Снимка: БГНЕС
Когато поискат "Обединени патриоти", винаги можем да свикаме Коалиционен съвет. Аз всеки ден се виждам и с Каракачанов, и с Марияна Николова. Това коментира премиерът Бойко Борисов, който присъства на годишния бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), предаде БГНЕС.

Преди ден от ВМРО съобщиха, че ще поискат преглед на споразумението, по което работи управляващата коалиция. Искрен Веселинов от партията заяви: "Ние сме по средата на мандата и ако нещо не върви, трябва да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите".

Борисов за Цветанов: Не е имало трети вариант, доверието между нас по много теми го няма (ВИДЕО)

Томислав Дончев няма да е мой заместник т.е. да заеме мястото на Цветан Цветанов. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след заседан...

По думите му единодействие в така наречената „малка коалиция“ няма от есента на миналата година.

„Нямаме намерение да поставяме въпроса за това споразумение, но имаме намерение да разберем съществуват ли партньорите ни като такива. Бихме инициирали такава среща, ако видим желание за съвместна работа. Инициирахме достатъчно поводи, но без конкретен резултат“, каза той.

В същото време Веселинов определи като „нормална“ комуникацията с ГЕРБ.

Неофициално се обсъжда вариантът коалиция "Обединени патриоти" да бъде прекратена и трите партии в нея да сключат отделни споразумения с ГЕРБ.

ВМРО иска преглед на коалиционното споразумение за управлението

ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата коалиция. Това заяви заместник-председателят на партията и на п...

КРИБ организира бала за пета поредна година под патронажа на премиера Бойко Борисов. Председател на организацията е Кирил Домусчиев.

 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Македонецъ 1 Македонецъ преди 2 месеца Профил на трол?
    Е , то винаги и на парти можем да отидем. И ние и ходим. КАК И ДАЛИ ВЪОБЩЕ ЩЕ СЕ ПОМОГНЕ НА МАЛКИЯТ ИЦИ И НА ДРУГИТЕ ДЕЦА ИЗПАДНАЛИ В ПОДОБНА БЕДА ? ЗАШО ТРЯБВА ДА СЕ ПОМАГА , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ИМА ИНСТИТУЦИЯ НЗОК ? А , КОЛКО СТРУВА КОЛАТА НА шефа на НЗОК ? И ЗАШО ИЗОБЩО ИМА СЛУЖЕБНА КОЛА ? ТАКСИТА НЯМА ЛИ ? А , ДАЛИ СЪЩОТО н*щожество /шефа на НЗОК / ИМА СЕКРЕТАРКА И ЗА КАКВО МУ Е НУЖНА тя ? А , виж още ›› КОЛКО НЕНУЖНИ БЮРЮКРАТА ИМА В НЗОК ?
  • Македонецъ 1.1 Македонецъ преди 2 месеца Профил на трол?
    После някакъв тук си камо ми се кара , зашо съм писал ВРАГОВЕ НА НАРОДА ? Е , АКО НЕ СА ТО КАКВИ СА ? ПРИЯТЕЛИ НА НАРОДА .Е АКО СЪЩИТЕ ПРЪСКАЩИ ПАРИ ЗА НЕНУЖНИ МИСИИ В Афганистан и Ирак , РАЗВИЛИ СВРЪХБЮРЮКРАЦИЯ , ПРЕЯЖДАЩИ ТОТАЛНО , НАМАЛИЛИ НАРОДА С МЛН. И ПРОКУДИЛИ МЛН. И МАЛКИЯТ ИЦИ ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА ПОМОЩ ЗА ДА ЖИВЕЕ СА ПРИЯТЕЛИ НА НАРОДА , ТО НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК БИХА ИЗГЛЕЖДАЛИ НЕГ виж още ›› ОВИТЕ ВРАГОВЕ НА НАРОДА.
    : 2 !