БСП София: Фандъкова да каже дали директор в Столична община е замесен в корупция

11728
БСП София: Фандъкова да каже дали директор в Столична община е замесен в корупция
Снимка: БГНЕС

В последния месец срещаме името на Директора на Дирекция "Сигурност" в Столична община г-н Красимир Димитров изненадващо често в информации, които не засягат пряко работата му, а са свързани с негова съмнителна дейност. Ние не можем да си позволим да останем безучастни към подобни информации, които предизвикват у гражданското общество на София съмнения за корупционни схеми в Столична община. А още по-малко бихме били толерантни към всякаква подобна дейност, на който и да е от членовете на Столичния общински съвет и неговото управление. Това посочва в своя официална позиция столичната организация на БСП.

От БСП София официално задават четири въпроса към кмета на столицата Йорданка Фандъкова, като всички те целят да изяснят дали Димитров е свързан с дейност в разрез със законите и ако е така, какво трябва да се случи, за да понесе той отговорност.

Лидерът на БСП-София взима опит от Хилари Клинтън за кампанията наесен

Лидерът на БСП-София Калоян Паргов се е запознал с американския опит за правене на избори от Хилари Клинтън. Кандидатът за президент от...

1. Вярно ли е, че от няколко месеца срещу Директора на Дирекция "Сигурност" в Столична община г-н Красимир Димитров тече разследване?

2. Отнет ли е достъпът на директора на Дирекция "Сигурност" в Столична община г-н Красимир Димитров до класифицирана информация по Закона за защита на класифицираната информация?

3. Ако му е отнет достъпът до класифицирана информация, кога? И от кога Вие, госпожо Фандъкова, знаете за това?

4. Ако му е отнет достъпът до класифицирана информация, защо? Какво нарушение в разрез със Закона за защита на класифицираната информация е извършено, за да му бъде отнет достъпът до класифицирана информация?

Столична община няма да се възползва вече от частни транспортни фирми

Столичната община няма да търси нови частни транспортни оператори, след като изтекат договорите на настоящите, съобщи БГНЕС. "През 200...

Отговорите на тези въпроси ще изяснят и дали управляващите в Столична община са направили опит да прикрият незаконна дейност и да си затворят очите за очевидна корупционна схема, в която участва член на техния екип. Очакваме бързи отговори от кмета г-жа Йорданка Фандъкова. Ние разполагаме с информация по тези въпроси, сега търсим официално потвърждение и предложение за разрешаването на проблема. Искаме да видим действия и отговорност, подчертават от БСП София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика