Цветанов: ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от суджука

1819
Цветанов: ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от суджука
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от суджука, оставихме компетентните органи да се произнесат. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в декларация от името на ГЕРБ.

„Говорите за суджука, който – да, не е проблем на БСП, но ГЕРБ взе ясно решение и се разграничи от подобно поведение, и оставихме компетентните органи да се произнесат”, обърна се Цветанов към депутатите от БСП, които излязоха с декларация преди това, предаде БГНЕС.

Цветан Цветанов: Страната ни се движи в позитивна посока

Хоризонтът на парламента е четиригодишен мандат, нормално е председателите на парламентарни групи да работят в една посока и да водят д...

„Няма нито един народен представител, чийто имунитет да е бил поискан, и да не си го е дал. Няма нито един народен представител с поискан имунитет, който да е разговарял със затворници и да е осъществявал купуване на гласове, за да влезе в българския парламент. Къде беше вашата позиция? Това е проблемът на БСП, защото не можете да изразите позитивната си принципна позиция, а винаги искате да се връщате във времена, където да има само конфронтация”, смята Цветан Цветанов.

Проблемът със суджука, ако го сложим от едната страна, от другата страна е купуване на ромски гласове, за да влезете в парламента. Кое е демократичното? Реакцията на народния представител, който до днес беше такъв, си подаде оставката от парламента, за да не пречи на разследването и да нямате подобни спекулации за това какво ГЕРБ или не прави”, разясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

Цветанов заяви, че ГЕРБ получава пълна международна подкрепа за политиките, които прави правителството. „Те са свързани с предстоящото председателство. Нека да покажем патриотично и национално отговорно поведение като българи, а след това да бъдат политическите ни пристрастия. Знаем, че ви боли, че загубихте изборите, още не можете да излезете от този стрес и това ще ви държи през всички тези 4 години на сегашното управление. Аз смятам, че може да има и кабинет „Борисов 4“, защото българските граждани са тези, които дават оценка за политиката и поведението на всяка една партия и гласът, който получава“, смята Цветанов.

Той подчерта, че трябва да се даде заслуженото на премиера Борисов за лидерските му качества и оценката, която дават европейските лидери. Да, може би лидерът на БСП не я даде оценка, но ние разчитаме избирателите да дадат тази оценка, каза още Цветан Цветанов.

Цветанов: Нормално е БСП да искат оставки

Това са политически атаки без абсолютно никакви аргументи. Така заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика