Дилов-син се появи и Бареков се изпари

55471
Дилов-син се появи и Бареков се изпари

Голям цирк с участието на лидера на ПП "България без цензура" Николай Бареков се разигра тази сутрин в ефира на bTV. Бившият водещ, който се появи с неколкоседмична брада, не беше в настроение да отговаря на въпроси и единствено желаеше да монологизира покрай скандалите в коалицията "Български демократичен център" (БДЦ).

"България без цензура" е най-голямата част от парламентарната група на "Български демократичен център". Без нас тя няма да съществува, нашите депутати са шест човека", категоричен беше Бареков. Той беше категоричен, че той е лидер на ББЦ, която без него няма да съществува.

На Дилов-син му е по-тежко за смъртта на Джо Кокър, отколкото за Бареков

Смъртта на Джо Кокър има по-голямо значение за развитието на България, отколкото това, което се случва в Българския демократичен център...

Днес предстои да обсъдим бъдещата политика на групата в парламента обяви бившият журналист. На настоятелните въпроси на водещата Биляна Гавазова къде ще се случи това, Бареков отвърна: "На една поляна на Витоша ще обсъждаме. Трябва да се види какво се случва в партията. На евроизборите имахме 11 %, на парлачентарните - 6 %. В последните изследвания на "Галъп" имаме 1,7 %. Това означава, че някой е сгрешил през последните три месеца".

Иначе евродепутатът не пожела да коментира думите на Любен Дилов-син, който обяви, че когато Бареков получи отказ от Борисов за нещо, веднага тича до най-близкия сайт да се пише опозиция. Лидерът на ББЦ беше категоричен, че чувства говорителя на БДЦ като свой служител, тъй като дълго време му е плащал заплатата.

Не се чуваме редовно с Борисов, за последно го чух, когато си говори с Джефри ван Орден, обясни още евродепутатът. Той не пропусна да се самоизтъкне, изброявайки всички постове, които заема в Европарламента.

Обяснено беше още, че ББЦ е опозиция и ще остане такава. За разлика от "всички радиа и телевизии, ДПС и останалите партии в парламента".

Бареков извади партията си от коалицията си и тръгна да прави нова коалиция

Човекът, който основа "България без цензура", реши да си подаде оставката като съпредседател на коалицията, с която партията му участва...

"Аз измислих името "Патриотичен блок". Каракачанов преговаряше с Валери Симеонов за сближаването на ББЦ с неговата партия. Ако това беше станало, сега щяхме да имаме 50 депутати, а нямаше да сме жалки", върна се към аритметиката Бареков. Той нарече "развода си" с Каракачанов и ВМРО непредизвикан.

В този момент Гавазова обяви, че Дилов-син се е включил по телефона. Това накара Бареков да стане от мястото си и да напусне студиото с думите: "Аз бях дотук".

Самият говорител на БДЦ обясни, че решенията в коалицията се взимат на коалиционен съвет. Той добави, че нито един депутат от обединението до момента не е изявил готовност и желание да си тръгне. Отхвърлено беше твърдението, че някой е осъществявал натиск върху народните представители от Демократичния център.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика