Джамбазки: Готвим законови промени, които да решат ромския проблем

26766
Джамбазки: Готвим законови промени, които да решат ромския проблем
Снимка: БГНЕС

Подготвяме законодателни промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха. Това разказа евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова телевизия.

"В момента белгийската армия е в Брюксел, френската - в Париж. Не може да се казва, че българската армия не може да излезе от казармите, докато НАТО не каже. Трябва да се чете повече", коментира Джамбазки думи на президента Плевнелиев по повод правомощията на българската армия.

Мария Капон от това разбира, колкото аз от ядрен синтез

Мария Капон от това разбира (работа в Европейския парламент - бел.ред.), колкото аз от ядрен синтез. Ако толкова разбираше, щеше да е т...

По повод положението на бесарабските българи в Украйна, евродепутатът каза: "500 000 българи има в Украйна, изпратиха до мен и председателя Каракачанов писмо, с което искат помощ. Да се направи програма, който иска да се върне, да го направи. Защо трябва да пълним държавата с имигранти, които са далеч от нас, а не им подадем ръка."

Според него ДПС управляваха почти през цялото време на прехода, защо не си решиха проблемите тогава. "Не може да се сменят имената на починали хора, това е някакъв абсурд", каза той.

Джамбазки призна, че причината в момента да е в Европарламента е в участието на ВМРО в коалицията с ББЦ. "Ние сме събрали точно толкова проценти на евровота, колкото събра и Бареков. Спорно е кой колко е помогнал и благодарение на кого съм в Брюксел. Факт е обаче, че ако не беше участието ни в коалицията, ВМРО сега нямаше да има евродепутат", каза Ангел Джамбазки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика