X
 
 

Джок Полфрийман е на свобода, настанен е в Центъра в Бусманци (СНИМКИ)

1849 1
photo of Джок Полфрийман е на свобода, настанен е в Центъра в Бусманци (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС
Убиецът на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман, беше освободен от затвора около 15:40. 

В момента той няма валидни документи за самоличност и затова е предаден на Дирекция "Миграция", обясни адвокатът му пред БГНЕС.

Пуснаха предсрочно убиеца Джок Полфрийман

Софийският апелативен съд (САС) пусна убиеца Джок Полфрийман, който уби в центъра на София студента Андрей Монов, предаде БГНЕС. "Трич...

Тъй като австралиецът няма документи за самоличност, той ще бъде настанен в Центъра за временно настаняване на чужденци в Бусманци, съобщават от Министерство на правосъдието.

На излизане от Софийския затвор той изкрещя: "Благодаря на заместник-началника на затвора".

На 19 септември 2019 г. апелативният съд отмени присъдата на градския и освободи Полфрийман. В мотивите на съдийския състав е посочено, че той не е опасен за българското общество и се е поправил.

Джок Полфрийман не вижда проблем в номинацията си за човек на годината

"Искаш аз да съжалявам, че съм оцелял – представяш ли си 15 човека да те удрят с камъни за 10 минути? Възможно ли е човек, който ...

Сред причините да бъде освободен почти седем години по-рано, съдът изтъква, че той е изтърпял по-голямата част от наказанието си – 12 от общо 20-те години затвор. Освен това за тези години научил български език.

Преди тричленният състав на съда да вземе решение по жалбата за освобождаването му, Полфрийман отговаря на въпроса какво би правил, ако бъде освободен.

По думите му, той ще продължи да помага на Българското затворническо сдружение, както го е правил през последните 12 години. Той смята да се заеме с "реформите в институциите на българската система".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Грух-грух ДС-Ванче караШкембе 1 Грух-грух ДС-Ванче караШкембе преди 3 седмици Профил на трол?
    #Кой им даде на тия от явсталийското разузнаване да гледат "На всеки километър - Възкртсналия мъртвец" сезон 1 (1969) - серия 11! Дето бате Серго чупи часовникарска витрина за да влезе УМИШЛЕНО в затвора за ликвидация на полицайски агент! И после с помощта на доктори и служители елегантно излиза от затвора, вкаран в ковчега на убития полицейския агент! Та тоя австралиец УМИШЛЕНО е убил за да влезе виж още ›› НАРОЧНО за ШПИОНАЖ в затвора! И след събиране на достатично шпионски данни и информации, разни правозащитници и служители заедно с реакционерни съдии го освобождават! За да реформира "институциите на българската система", т.е. да променя конституцуионния строи и ред, установен от БКП!? Т.е. да ни разковава БКП-КОЧИНКАТА, останала ни от Тато! И тая Ковеши сега ще вкара в затвора на освободеното место някой депутат, министър, що не премиер, президент, прокурор, съдия, .... Щото австалиецът бил убил само един човек, и то със шпионско-терористични цели, а българските депутати, министри, премиери, президенти, прокурори, съдии, джандари, кметове и партийни-чиновници ЕЖЕДНЕВНО ЛИКВИДИРАТ десетки български граждани и малки частни производители, както и десетки хиляди овце, кози, прасета, .... с ЛЪЖИ, КРАДЕНЕ, ГАВРИ, КОРУПЦИЯТА, държавно-административен РЕКЕТ и МАРОДЕРСТВО над данъкопладците!