Ген. Михо Михов: Проектът АБВ не е еднодневка

15392
Ген. Михо Михов: Проектът АБВ не е еднодневка
Снимка: БГНЕС

Президентът Георги Първанов счита, че ако АБВ реализира под три места на евроизборите, това не е победа. Това каза в предаването „Денят започва” по БНТ ген. Михо Михов - бивш началник на Генералния щаб на Българската армия и втори в листата на АБВ за предстоящите евроизбори.

„Аз не се боря в тези числа. Много силна е листата след мен. Президентът е прав, нека да се гласува преференциално и да влязат хора, които действително ще вървят с народа. Народът ни се намира в едно немощно състояние. Политиката е действия и мисли по отношения на властта. След като си взел властта остава да идентифицираш проблемите, което е изкуство и да ги решиш, което е наука”, каза той.

Румен Петков към Орешарски: Защо не Ви е срам от това, което правите?

Колко партийни функционери без професионална подготовка /калинки/ е назначил Пламен Орешарски в бордове, този въпрос поставя Румен Петк...

„Като военен специалист, съм възпитаван да побеждавам, но човек трябва да бъде готов за загуби, ако не за поражения. Проектът „АБВ” не е еднодневка. В това съм се убедил. Аз не съм против БСП. Мисля обаче, че има хора, които не се идентифицират с абревиатури и с партии, а търсят личности.

Ако действително в „АБВ” се видят такива личности, не само в листата, но и в ръководството, то хората ще предпочетат „АБВ” пред другите политически партии”, допълни още ген. Михов.

 

 

Румен Петков: В ръководството на БСП тече откровено антируска кампания

В ръководството на БСП тече откровено антируска кампания и се насаждат антируски настроения. Това заяви Румен Петков от Национална граж...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика