Главният секретар на президента с неудобни въпроси към Деница Сачева

5570
Главният секретар на президента с неудобни въпроси към Деница Сачева
Снимка: Личен профил във фейсбук

"Сачева: скандалите със съветниците на президента Радев не спират. Той до този момент не е дал убедителни отговори какво точно се случва. И кои са причините той да направи този кадрови подбор на съветници, така че около тях да има някакви скандали и проблеми.

Не президентът даде отговор какво се случва със съветниците г-жо Сачева, а българският съд! Съдът се произнесе и определи като незаконна заповедта за задържане на г-н Узунов. По подобен начин се развива ситуацията и с г-н Милушев. Колко месеца изминаха след като управляемата прокуратура влезе в Администрацията на президента, а няма повдигнати обвинения.

В джипката защо не ви виждаме често? Толкова съм, колкото е нужно

Така Деница Сачева коментира колко често премиерът Бойко Борисов я показва в прословутите си пътувания и Фейсбук включвания от джипа му...

И няма да се спре до тук - България отново ще бъде осъдена за поредния произвол на Вашето управление. Вие и тези около Вас имате навика да раздавате присъди без даже да притежавате елементарни познания и компетенции. Скандал е, че държавата търпи инсталирани фасони, които навличат проблеми и осъдителни присъди на страната ни, пише главният секретар на президента Димитър Стоянов във Фейсбук.

"Ако искате да влезем в студио и да поспорим за т. нар. Джипгейт. Неслучайно спряха атаките от страна на Вашите съпартийци (съпартийци ли казах, че това за Вас няма как да е адекватно). И предполагам, че знаете много добре. Да сключиш договор за доставка на автомобил и да не посочиш в предмета на договора типа на МПС-то могат да го направят само Вашите колеги около които няма никакви скандали. Няма да е лошо г-жа Сачева да излезе в ефир и да коментира, след като е толкова компетентна, доклада на ОЛАФ за Митниците. Болка е, но тя не е за сега управляващите, тя е болка за народа ни, който следва да плаща поразиите Ви.

А къщите за гости които скатахте? Какво се получи там? То Вашите коалиционни партньори натиснаха копчето Ви и всичко мина в забрава. А искате ли да Ви напиша за магистралите и как Автомагистрали "наема" проформа техника и работници от фирма Х, която уж не участва в строежа и всичко това е да се заобиколи Закона за обществени поръчки? И всичко това е само частица от управленския модел на ГЕРБ и ОП.

Този, който следва да застане пред парламента е министър-председателят и да отговаря на въпроси например защо освободи министрите си. Все пак по Конституция сме парламентарна република. Съдебната система също би следвало да е независима и г-жа Сачева би следвало да го знае. И тя го знае много добре, казала го през преди 7-8 години."

Окончателно: Арестът на Пламен Узунов е незаконен

Арестът на президентския секретар Пламен Узунов от лятото на миналата година е бил незаконен. Това реши окончателно съдът в Пловдив, ци...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика