X
 
 

Горанов: Радев критикува всичко положително, има малък политически опит

1541 9
Горанов: Радев критикува всичко положително, има малък политически опит
Снимка: БГНЕС
Румен Радев пое ролята на лидер на опозицията. Това заяви министърът на финансите Владислав Горанов пред бТВ, като с тези думи повтори тезата на премиера Бойко Борисов. 

"Подобен тип съпоставки, които той направи по различни теми, показват само едно - той е приел ролята на водач на опозицията и за съжаление понякога с това вреди", каза Горанов.

В декларация за прехода от ГЕРБ се обърнаха към президента Радев

"Вчера българският държавен глава, уважаемият президент Радев, се появи в нарочно интервю по телевизия бТВ. Лично аз очаквах като човек...

„Повод за радост е всяко подобряване на външните оценки на България и не съм съгласен с позицията на президента Румен Радев, че не трябва да гледаме външните оценки.

За подобни оценки други държави полагат много усилия“, каза Горанов, визирайки критиките на държавния глава относно подобрения кредитен рейтинг на страната, даден от „Стандарт енд Пуърс“ преди седмици.

Малкият политически опит на Радев не му дава покой, не трябва да критикува всичко положително, постигнато от правителството, смята още Горанов.

"Много хора усещат подобряването на икономическото състояние. Но това го усещат по-образованите хора", уточни финансовият министър

Борисов: Президентът е двуличен и злобен опозиционен лидер

"Президентът е този, който е обединителят на нацията. Опозиционен лидер, който за 40 минути не каза нито една добра дума за България. О...

"Ако държавният глава хули постиженията на страната си, то как един външен инвеститор да погледне сериозно на тази страна?", запита финансовият министър.

"Той се припозна като наследник на Тройната коалиция и цитираше данни преди кризата, която ни удари", заяви Горанов.

"Поднасянето на факти от президента, извадени от контекста, не му прави чест. Ние сме голяма партия, която последните години печели повече избори. В този смисъл ние трябва да имаме самочувствието да даваме отговорите с факти", каза той.

Президентът решава как да изпълни със съдържание ролята, отредена му от Конституцията. Явно правомощията отредени му от Конституцията са му тесни", каза той.

Радев: Българите ще живеят достойно, когато научат политиците да живеят само от заплата

Българите ще живеят достойно, когато научат политиците да живеят само от заплата. Това каза президентът Румен Радев, в интервю за преда...

"От кабината на изтребителя до държавен глава има голямо разстояние", добави той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • ГРОБарът Апартаментен 8 ГРОБарът Апартаментен преди 1 месец Профил на трол?
  Видите ли зад Мафиота да стърчи апартаментния далавераджия, оня с голямата като шиник глава гУранчо, значи нещо от България се разпродава ! Така беше в Крумовград, когато разпродадоха на Дънди хиляди тона българско злато а българите тънем в мизерия . Защото ГЕРБ - това е МАФИЯТА !
 • Апартаментния муфтаджия ГораноФФФ . 7 Апартаментния муфтаджия ГораноФФФ . преди 1 месец Профил на трол?
  Решихме, че няма да носим политически отговорност и да дразним хората с отнемането им на определени правила. "Ще си понесем щетите като партия за това, че си сменяме мнението в последния момент. Усетихме, че се отдалечаваме от хората" . Вие смачкахте народа, бе кретен .
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Разбрахте ли, КАК СЕ РАЗГРАБВА България ? Разбрахте ли защо сме на дъното ? Разбрахте ли, че Сульо и Пулю може да язди България ? Проумяхте ли, че ни управлява шайка негодници ? Дали стадото ГЕРБ суджуци ще прогледне, заслепено от сиянието на незаменимия си Вожд ?
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ГРОБарите крадат и обират народа ! Увеличиха данъците на старите коли, задължиха плащане на зелена карта, въпреки че не пътуваш в чужбина, увеличиха такси и данъци, не се посвениха да увеличат цената на ХЛЯБА а сега и на водата ...
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Горанов : Аз съм избран от Бойко с идеята да работя за него и за партията, и тя да ми се отплати сега финансово с милиони, а не след сто години с паметни плочи . Аз ли трябва да съм глупака, който ще работи за полза роду, докато семейството ми мизерува с две хиляди лева .
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Май че от управляващите САМО Президента остана свестен българин, докато всички други са гюбре ! Този отпадък е от Партия ШЕРБ – Шимпанзета за Енергично Разграбване на Бананите .
 • Апартаментен мошеник 2 Апартаментен мошеник преди 1 месец Профил на трол?
  Владислав Горанов : „Майната й на България, искам да забогатея.“ Аз съм избран от Бойко с идеята да работя за него и за партията, и тя да ми се отплати сега финансово с милиони, а не след сто години с паметни плочи . Ако трябва съм готов и при Пеевски да отида и да правим заедно бизнес . Убедих се, че от него може много да се научи . Той ми е светъл пример, депутат – милионер .
 • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Абсолютни дезинформации и глупости дрънка това горанов. Президента не е никакъв лидер на Опозицията. Президента ако беше ПРЕЗИДЕНТ още август месец трябваше да обяви Извънредно положение и да ги свали гробаджийте и финансовите патриоти. След като стана ясно , че престъпната сделка със самолетите дето ще дойдат през 2098г , а МРД изтокоха СЕГА ще мине.
 • Октомври 1.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Колкото до външните оценки то Р.България от 30 години има ВСЕ ВИСОКИ ОЦЕНКИ ама наистина има защо да е така. Тази Кликата буквално разруши България и я направи днешната отломка. Клика от която и е това горанов. Завършен лъжец , подлец , манипулатор и разбира се ВРАГ НА НАРОДА.А , Президента какво дрънка ги изтърканите и от време на време нещо нормално и веднага бил някакъв Лидер на Опозицията. УВИ виж още ›› НЕ Е .
  : 3 !
Нагоре
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...