Хората на Кунева продължават да нападат Кънев, но коткат ДСБ

2435
Хората на Кунева продължават да нападат Кънев, но коткат ДСБ
Снимка: БГНЕС

Хората показаха на три избора, че подкрепят обединението в дясно и искат да видят депутати, които работят заедно за национална кауза, затова ние ще укрепим единството и ще доведем реформите до край. Това заяви в Самоков Димитър Делчев, секретар на парламентарната група на Реформаторския блок, член на правната комисия в парламента, който направи приемна за гражданите на Самоков.

Делчев уточни, че Реформаторския блок (РБ) няма различия с ДСБ. Разминаванията ни са с настоящия лидер на партията (бел. ред. - Радан Кънев), който реши, без да консултира с никого, да излезе в опозиция и логично мнозинството на парламентарната група не го подкрепи, обясни депутатът от РБ, като добави, че Блокът държи на партньорството с ДСБ.

Следващата седмица ГЕРБ и РБ започват срещи за анекса към коалиционното споразумение

Най-вероятно следващата седмица ще започнем обсъждания с РБ във връзка с анекса към коалиционното споразумение. Това каза председателят...

Според думите му преговорният екип, излъчен от РБ започва разговори с ГЕРБ и до края на месеца трябва да бъде подписан анекса към коалиционното споразумение, като добави, че съдебната реформа, антикорупционното законодателство, образованието, енергетиката, здравеопазването и оптимизирането на администрацията са ключови за реформаторите сектори.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика