Иво Божков осъди Сидеров, той продължава да настоява, че като премиер ще оправи България

31465
Иво Божков осъди Сидеров, той продължава да настоява, че като премиер ще оправи България
Снимка: БГНЕС

И в деня, в който почитаме паметта на най-големия български герой Васил Левски, лидерът на „Атака” Волен Сидеров успя да предизвика полемики с непристоен език и то пред паметника на Апостола на свободата в София.

Според блогъра Иво Божков, който стана много известен с отразяването си на протестите срещу правителството на Орешарски, държанието на Сидеров и поддръжниците му снощи е показало крайно неуважение. Отделно блогърът заяви, че именно силите за сигурност на мястото на честванията демонстрира какво може да се очаква от „Атака”.

"Атака" напуска парламента, ако предложенията й не бъдат приети

От "Атака" ще предложат промени в Закона за вероизповеданията, с идея да спрат исканията на Главното мюфтийство за връщане на джамиите,...

Същевременно в студиото на bTV Сидеров заяви в прав текст, че ако медиите му помогнат да стане премиер, той ще покаже, че изложените вчера (19 февруари) искания на „Атака” са изпълними. Направете ме премиер и ще покажа как пенсията може да стане 500 лева, заяви националистът, но не каза какъв срок дава на властта да „изпълни ултиматума му”. Лидерът на „Атака” нямало да напуска парламента, тъй като за изпълнението на исканията му трябвало да се променят много закони и трябва да се покаже желание за работа.

Вчера Сидеров заяви, че народът трябва да отиде и масово да гласува за „Атака”, защото само така България ще се оправи. Той пак призова премиера „да се отърве” от политическия начин на БСП и ДПС. Сидеров попита защо ДПС имат вече 6-7 областни управители и припомни, че през 2009 година, когато „Атака” подкрепяла ГЕРБ, за да може Бойко Борисов да докаже, че е алтернатива, националистите не поискали нито един пост за себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика