Жената до Бареков няма умора - прокламира Наръчник на продажника

13395
Жената до Бареков няма умора - прокламира Наръчник на продажника

Политическата формация „Български демократичен център” предлага услуги като търговия на дребно, актьори под наем втора, трета и четвърта употреба, наръчник на продажника. Това гласи специализирана брошура, която може да се намери в мрежата.

Брошурата е създадена от „жената до Николай Бареков” Мария Календерска. Оказа се, че вече има реална фирма БДЦ – марка, която е заявена по закон от Календерска, по нейни думи. Надявам се да я купи някой миньор или някоя проститутка. Може Стефан Кенов да вземе отношение по въпроса, защото и без това ходи да предлага законопроект за легализирането на проституцията, заяви Календарска.

Бареков очаква да спечели над 30 кметски места на изборите

„България без цензура" ще се бори за трима областни кмета в страната и около 30 общински на предстоящите местни избори през есент...

Защо е тази ирония – на този въпрос на Нова телевизия Календерска отговори, че това е борба за демокрация. Представяте ли си как един депутат отива от „България без цензура” в БДЦ и взема офисни мебели, с които си прави нов офис, вече като част от БДЦ, възмути се „жената до Бареков”. Има една дума за това – „смешоци”, добави Календерска. На въпрос защо се оказа, че Бареков е обграден от „смешоци”, „жената до него” се измъкна, че имало много хора, които не го предали. Прочетете „За мишките и хората”, посъветва Календерска и така и не отговори защо на Бареков му се случват тези неща, защо сам се коалира с Христо Ковачки, а сега дори се готви да се оплаква на АЛДЕ от БДЦ. Той вече си посипа главата с пепел за избора си, откъсна се все пак от устата на Календерска оправдание за „мъжа до нея”.

Сега Николай Бареков е принуден да обяснява на хората защо не може да работи за тях. Как може да се гласува тегленето на дълг от 16 млрд. лева? Изтеглен ли е дълг даже за 24 млрд. лева, продължи Календерска и тук Виктор Николаев посочи, че не е изтеглен. Календерска пренебрегна думите му и заговори как 100 млн. лева от 16-те млрд. лева може да се дадат за безплатни лекарства за децата, питайки задочно БДЦ дали са съгласни.

За финал на политическия битовизъм Календерска се обърна към Росен Петров, който, по думите ѝ, имал фирма, управлявана от Бареков и Календерска. Има седмица да си подаде данъчните декларации, иначе е наказуемо – нека НАП види, продължи Календерска. А завършекът беше дали Календерска ще се занимава с политика, защото е „реформатор по душа”. И последваха извинения, тъй като Календерска попита Николаев дали ще се кандидатира за министър на пропагандата и дезинформацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика