Бареков ще се оплаква от Ковачки и в Европейския парламент

8604
Бареков ще се оплаква от Ковачки и в Европейския парламент
Снимка: БГНЕС

След невероятния си английски, който евродепутатът и лидер на "България без цензура" Николай Бареков сам определи за перфектен, дойде ред на нова сага - опитът на Христо Ковачки и ДПС "да пребоядисат консервативния вот в България в либерален".

Бареков се закани, че ще информира генералния секретар на АЛДЕ г-Александър Бийл и председателя групата на АЛДЕ г-н Ги Верхофстад за наглия опит на партията на Ковачки и на нейните ментори от ДПС да пребоядисат консервативния вот в България в либерален. Партията на Ковачки и нейните псевдолидери очевидно не са запознати с политическата хигиена и ще предизвикат международен скандал с опита си да пленят вота на ББЦ, която има в свое лице председател - част от консервативната десница, в либерална партия, искайки да подновят членството на ЛИДЕР и Ковачки в АЛДЕ, твърди политикът с "перфектен" английски.

Бареков очаква да спечели над 30 кметски места на изборите

„България без цензура" ще се бори за трима областни кмета в страната и около 30 общински на предстоящите местни избори през есент...

Не може една партия, която е вкарала 15 депутати, подкрепени от шефовете на консерваторите Саид Камал и Джефри ван Орден на конгреса във Варна преди предизборната кампания, след това на 90% да се пребоядиса и под формата на ДПС-2 да бъде вкарана при либералите, ядосва се Бареков. И заплашва, че ще каже на депутатите от АЛДЕ, че е "абсолютно нехигиенично за тях да приемат партията на един олигарх, откраднала вота на избирателите в своите редици".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика