Караянчева: Изказването на Орешарски е връщане към комунизма

31704
Караянчева: Изказването на Орешарски е връщане към комунизма
Снимка: БГНЕС

Изказването на Пламен Орешарски за уволненията на държавни чиновници е скандално. Това е връщане на комунизма, заяви пред  bTV депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева. 

БСП и ДПС взеха властта чрез манипулациите с бюлетините от Костинборд. Управляващите трябва да подадат оставка незабавно. Социологическите агенции предвиждат първо място на БСП на следващите избори, така че не виждам от какво ги е страх, продължи Караянчева. 

Караянчева: Превърнаха площада пред НС в гладиаторска арена

Вчера управляващото мнозинство превърна площада пред парламента в гладиаторска арена и окървави мирния протест на невъоръжени българс...

Имаме сериозни информации, че ДПС организират своите симпатизанти за митинга на БСП в София. Плаща им се, наемат се влакове. Държавата е като тенджера под налягане и лошото е, че не се знае кога капака ще избухне. Утре има мач ЦСКА - "Левски", феновете ще се събират около стадиона. Агитките ще бъдат емоционални и може да се стигне до конфликтна ситуация. ГЕРБ няма да предизвиква никакви конфронтации. В БСП има страх и желание за надпревара с този митинг, категорична беше тя. 

Нашият митинг ще е в Пловдив, защото не искаме да ни свързват с протестиращите граждани и студенти. Нашият митинг си е изцяло партиен. Идеята на нашия митинг е да се видим с избирателите, обясни Караянчева. 

Ние не караме на сила никой да идва на нашия митинг. Управляващите непрекъснато лъжат. Последният пример е, че на 12 ноември не е имало насилие над протестиращите. Те не чуват гласа на обикновения човек и управляват на инат, завърши депутатката от ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика