Лечков: Давал съм на много хора, но на мен никой не ми е давал

4935
Лечков: Давал съм на много хора, но на мен никой не ми е давал

Никога от никого не съм искал пари. Призовавам някой да стане и да каже, че съм искал пари. Аз съм давал на много хора, но на мен никой не ми е давал. Това каза в ефира на "Нова телевизия" кандидатът за кмет на град Сливен Йордан Лечков. След прекъсване от един мандат той отново се кандидатира за градоначалник, издигнат от "България без цензура" (ББЦ).

"В една такава ситуация всяка подкрепа е добре дошла. По-важно е гражданите да ме подкрепят", заяви Лечков относно решението на "Ред, законност и справедливост" (РЗС) и "България без цензура" да застанат зад неговата кандитатура.  

Когато е тъжно, че никога не е късно да станеш за резил

Йордан Лечков се кандидатира отново за кмет на Сливен с подкрепата на Николай Бареков. Целим се в 15 места в Общинския съвет, борим се ...

"Едни мажоритарни избори са събирателни. Това е математика. Предния път аз бях излъган и гражданите на Сливен бяха излъгани. Нямаше идеи, нямаше дебати, излязоха едни записи", заяви той. Той изтъкна, че в града отговорността ще носи той, а не Яне Янев или Николай Бареков. 

"На предните избори имаше търговия с гласове. Това го заснеха и камери", изтъкна Лечков. Бившият спортист беше категоричен, че той самият не е купувал вота на местните. 

По отношение на водените срещу него дела, бившият футболист заяви: "Никога не съм се оплаквал от съда. Винаги съм бил точен, явявал съм се в уречения час. За тези дела говоря за последен път. Сега прокурорът, който ми повдигна обвиненията, трябва да отговаря на въпроси, а не аз".

Припомняме, че през юли съдия-изпълнител описа движими вещи и картини от хотела на Йордан Лечков "Спорт палас" заради неплатени данъци към община Сливен. Целта е те да бъдат продадени на търг.

Бареков издигна Лечков за кмет на Сливен и смени датата на Костинбродската афера

"България без цензура" (ББЦ) издигна Йордан Лечков за кмет на Сливен. Държавата има нужда от промяна, от различен модел на управление, ...

"Лечков загуби изборите през 2011 г., защото феноменът Костинброд започна тогава. Аз не съм се отказал и никога няма да се откажа от това, което съм правил и казал за Костинбродската афера. Много избори бяха фалшифицирани по места, някъде се възползва ГЕРБ, на други – БСП и ДПС. Например в Пловдив г-н Тотев спечели съвсем изненадващо, а в Сливен – ген. Милев", обясни тезата си Николай Бареков при представянето на кандидатурата на Лечков преди дни.

Целим се в 15 места в общинския съвет, за победа още на първи тур, коментира тогава кандидатът за нов кметски мандат Йордан Лечков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика