Лидери на футболните агитки в България поискаха забрана на ДПС

43243
Лидери на футболните агитки в България поискаха забрана на ДПС
Снимка: БГНЕС

Призовавам ДАНС да арестува елита на ДПС, да има лустрация на тази партия и забрана заради етническа пропаганда. Защото в никоя друга държава на Балканите няма толкова права за малцинствата, колкото у нас. Това заяви Елена Ваташка, Национално сдружение на футболните привърженици в България, в сутрешния блок на Нова телевизия.

От своя страна един от лидерите на фенските формации на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето каза, че протестът в Пловдив от петък, 14 февруари, е бил надпартиен – той е бил, за да се брани българската земя от чужди интереси. Затова и имаше миниконфликт – помолихме привърженик на „Атака” да си свали партийната значка.

Камъни и бомбички литнаха на протеста срещу мюфтийството

Протестът в Пловдив срещу претенциите на Главното мюфтийство за Куршум джамия стана по-ожесточен от очакваното. Според Агенция "Фокус"...

Турският консул изпратил до Община Карлово писмо да се откаже от определението „арменски геноцид” за събитията в началото на XX век в Османската империя, когато загиват един милион арменци, разпали се Ваташка. Защо Вигенин не зае позиция по този въпрос, попита Ваташака.

Ще има протест и на 25-ти февруари в Кърджали заради претенциите на мюфтийството и поредното дело за имоти, ще има и на 7-ми март във Видин, закани се Дучето. Не може да се защитават турски агенти като тези, които депутатът на ДПС Хафъзов изреди от трибуната на ДПС. ДПС размахва етническата карта винаги преди избори, подчерта Димитър Ангелов. ДПС агитира на религиозна линия и това е противоконституционно, включи се Ваташка.

Защо не беше нападнат друг търговски обект, освен на LAFKA? Хората си имат мнение, олигархията си има име, каза Дучето. ДПС използва електората си и той трябва да се еманципира, „за да отхвърлят тия дембели”, посочи Ваташка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика