X
 
 

Лидерът на ДБГ Димитър Делчев към Фандъкова: Вие ли изпратихте мръсната флашка срещу Мая Манолова?*

11383 7
photo of Лидерът на ДБГ Димитър Делчев към Фандъкова: Вие ли изпратихте мръсната флашка срещу Мая Манолова?*
Снимка: ДБГ
„Йорданка Фандъкова да каже по нейна поръчка ли бе занесена във в. Труд мръсната флашка с компромати срещу Мая Манолова и има ли участие ГЕРБ в тази акция“ – за това призовава коалиция „България на гражданите“, която подкрепя кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.  

Коалицията, в която влизат „Движение България на гражданите, Земеделския народен съюз, НДСВ и „Път на младите“, осъжда остро тона, който управляващите задават в тази кампания – натиск и черен пиар.

Лидерът на ДБГ: Мая Манолова може да промени модела за управление на София

Ние сме дясна партия и вярваме дълбоко в десните принципи. Мая Манолова обаче е граждански кандидат и макар да има ляво минало, в после...

„От днес започваме отброяване на дните, в които Фандъкова или ще се разграничи, или ще признае кой е занесъл флашката“, каза лидерът на ДБГ Димитър Делчев.  

Водачът на листата на коалицията за общински съветници припомня, че това не е първият случай на черен пиар и натиск в тази кампания. Преди няколко седмици на мушката бе арх. Игнатов, а БНР спря излъчването на програма „Хоризонт“ заради опита да бъде цензурирана и свалена от екран журналистката Силвия Великова.

„След всичко това, вече имаме и флашка, изпратена очевидно от централата на ГЕРБ. След 14 години управление, това ли ни показвате от общината? Надяваме се компетентните органи да вземат мерки, за да бъде кампанията битка на идеи, а не на компромати“, заяви още Димитър Делчев.

Малко по-рано днес коалиция „България на гражданите“ официално откри кампанията си в НДК. На събитието присъстваха лидерите на партиите, кандидатите за общински съветници и районни кметове.  

Лидерът на ДБГ: Мая Манолова може да промени модела за управление на София

Ние сме дясна партия и вярваме дълбоко в десните принципи. Мая Манолова обаче е граждански кандидат и макар да има ляво минало, в после...

„Необходима е промяна на този модел на управление, при който властващите се радват на комфорт, но вместо да го използват, за да работят за гражданите, ползите се получават от един близък до властта бизнес кръг, който разпределя порциите за себе си“, каза лидерът на ДБГ Димитър Делчев.

Той напомни, че през последните 10 години кметът Фандъкова се опираше на безревервната подкрепа на правителството и милиарди европейски средства за изпълнение на проекти. „Днес София трябваше да прилича на другите западни столици с напълно изградено околовръстно, удобни тротоари за пешеходците и европейска зеленина и чистота. Въпросът е защо не е такава?“, заяви още Делчев. 

*Тази публикация е по договор за информационно обслужване.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  И това лайно си мисли че има нещо дясно в себеси. Незнам как съм гласувал за тая партия, но никоганяма да се повтори.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  До кога ще гласуваме за партии,с не за доказали се хора милеещи за проблемите ни като Мая например
 • Бобо - Имбецила от село Банкя 4 Бобо - Имбецила от село Банкя преди 1 месец Профил на трол?
  ФандъКОФА вече не ме кефи! И дудук не мое да надуе кат'ората. Най-ного да подпише още некой и друг докюмент да върви далаверата и че я пускам в олх за кмет у некое село у шоплука, па кой я вземе. Халал да му е, безплатно я давам!
 • Октомври 3 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Абсолютна човешка п*мия на снимката. Враг на НАРОДА. БОЙКОТИРАЙ Изборът в София е между наложницата на Брат галев и сестра галева и така е навсякъде из България.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Това келеме на Пръмова започна да върти компроматни номера ала' Мая Костинбродска. Явно не случайно са го пришили към нейния файтон.
 • Фандъчкова 1 Фандъчкова преди 1 месец Профил на трол?
  Аз бе МУХЛьоооо...ела да ти забием един зад вратЪ и стига си опявал кат католически свещеник пред олтара...
 • Отмъщението 1.1 Отмъщението преди 1 месец Профил на трол?
  Мръсната флашка срещу Мая Манолова е отмъщението което се прави затова че тя разкри Костинбродската афера с напечатените фалшиви бюлетини при едни от предишните избори.
  : 16 !
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...