Манолова вярва, че Сидеров сам ще се откаже от имунитета си

12826
Манолова вярва, че Сидеров сам ще се откаже от имунитета си
Снимка: БГНЕС

Смятам, че Волен Сидеров може да се откаже от имунитета си в края на разрешения 14-дневен срок. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова.

Манолова припомни, че и Цветан Цветанов не е бързал да се откаже от своя имунитет, когато тази тема беше на дневен ред и го стори в последния ден на двуседмичния срок. Според заместник-председателя на парламента Сидеров ще помисли и ще се откаже сам от защитата си за неприкосновеност.

Кворум в парламента има

Има кворум за първото заседание на парламента. Регистрирани са 149 депутати, като днес предстои обсъждане на имунитета на лидера на &bd...

„Моето вътрешно убеждение е, че всеки народен представител разбира абсурдността на ситуацията, когато има обвинения към него, да не ги опровергае там, където му е мястото. Убедена съм, че и той, и други депутати, ако има искане за сваляне на имунитета, сами ще се откажат от него", заяви Манолова.

Междувременно Георги Кадиев сподели, че според него БСП ще гласува за сваляне на имунитета на Сидеров, ако се стигне до гласуване в пленарна зала. Кадиев каза, че „такова е усещането му”. Той добави, че всеки трябва да докаже правотата си пред съда, когато това се налага.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика