Николай Бареков се изкара жертва на "Капитал" - за пореден път

31020
Николай Бареков се изкара жертва на "Капитал" - за пореден път
Снимка: БГНЕС

След като мълча в продължение на няколко часа, лидерът на „България без цензура” Николай Бареков в крайна сметка не изневери на себе си и отвърна на твърденията на „Протестна мрежа”, че е част от престъпна група, заедно с Делян Пеевски и Цветан Василев.

Според Бареков той е неудобен на „цялата политическа мафия – Борисов, Станишев и Плевнелиев” и затова се използват такива методи. Освен това лидерът на „България без цензура” не пропусна да каже, че зад конспирацията стои кръга „Капитал”, тъй като журналистът Николай Стайков, който внесе сигнала при Сотир Цацаров, е бивш автор на „Капитал”.

КТ „Подкрепа” дава подкрепата си за Бареков

Синдикатът КТ „Подкрепа” ще съдейства на партията на Николай Бареков „България без цензура” за нейната социално...

"За мен това е изцяло по публикации в "Капитал" и е инсинуация на Иво Прокопиев, който пази статуквото. Напомням, че съм единственият политик, който се е отказал от банковата тайна. До 10 дни ще внеса в парламента Закона за чисти ръце и оттук нататък ще разберем кой кое е по гласовете, които ще събере той в пленарната зала. Ние сме единствените, които имат волята да го направят. Или днешните управляващи ще изберат операция Чисти ръце, или след това ще трябва да се оставят в нашите ръце и в ръцете на хора като Росен Петров да ги проверяват тях", подчерта новият политик пред ПИК.

Бареков обаче все още не е отговорил откъде се финансира „България без цензура”, след като обеща да оповести официално документите за финансирането. Това трябваше да стане след интервюто му с Люба Кулезич, но половин час преди пресконференцията събитието беше отменено и не се е провело и до днес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com