Новини или Novini - картината на печата за 25 октомври

2777
Новини или Novini - картината на печата за 25 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Изпратихме 24 октомври с избирането на Иван Гешев за главен прокурор и протестите, съпътствали процедурата. Ето кои са водещите новини в печатните издания днес. 

Сега

Водещите новини са свързани с избора на Иван Гешев за главен прокурор. Изданието обръща внимание на "безпрецедентната полицейщина, осигурила спокойствието на ВСС." Вестникът отбелязва и че въпросите за КТБ, Иванчева и ЦУМ-гейт са изнервили Иван Гешев. 

24 часа

Една от водещите новини в днешния брой е блокадата на Орлов мост в столицата заради избора на Иван Гешев за главен прокурор.  Друг акцент е новината от Великобритания - решението на Борис Джонсън за избори на 12 декември. 

Труд

Разследват Тома Белев за насаждане на омраза е една от водещите новини в днешния брой на изданието. Поводът е негов коментар във Facebook, в който казва, че: "Най-евтино са пътували евреите в конските вагони - напълно безплатно." Вестникът обявява и градовете с най-евтини горива у нас.

Монитор

14 хил. полицаи ще охраняват местния вот на 27 октомври. В София 170 патрулни коли ще ескортират бусовете с бюлетините до зала "Арена Армеец" е една от водещите новини на вестника. Изданието информира и че Кoмиcиятa зa зaщитa нa ĸoнĸypeнциятa нe paзpeши нa "Eвpoxoлд" дa ĸyпи бългapcĸитe aĸтиви нa ЧEЗ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика