Патриотите ще се докажат пред ЕС, увери Сидеров

1191
Патриотите ще се докажат пред ЕС, увери Сидеров
Снимка: БГНЕС

По-малко от 3 месеца бяха достатъчни, за да се види, че „Обединени патриоти” са коректни, лоялни и отговорни политически партньори.

Това изтъкна лидерът на парламентарната група на ОП Волен Сидеров в декларация на формацията за началото на новия политически сезон.

"Нова Република": Борисов да каже дали подкрепя Сидеров за Евразия

Обръщаме се към премиера Бойко Борисов и другите лидери на т.нар. "Обединени патриоти" с призив категорично да се разграничат от позици...

"По време на българското председателство на Съвета на ЕС съм сигурен, че на цяла Европа ще стане ясно, че Патриотите в България не са безотговорни или такива, които търсят конфликти и скандали, а хора, които могат да работят за доброто на страната си и могат да оказват натиск България да взима по-суверенни решения", добави лидерът на "Атака".

Той подчерта, че не са се сбъднали прогнозите на тези, които плашели, че с влизането на Патриотите в управлението ще стане нещо много страшно. Сидеров благодари на мандатоносителя ГЕРБ за коректността и отзивчивостта към техните предложения.

В същото време благодари и на опозицията за отговорното поведение по ключови теми. „Българското общество и политическата класа са помъдрели. Дошло е времето на градивното действие в политиката”, обобщи Сидеров.

Той изреди и приноса на ОП в управлението, като изтъкна завършването на оградата по границата, както и ръста на пенсиите.

За Асеновград: Сидеров не искал да се насъскват хора, но Сорос е виновен

Естествено, че трябва да търсим решение без конфликт. Против съм да се насъскват различни хора. Решението е в държавната политика &ndas...

Сидеров посочи и предстоящото председателство на ЕС като важно за страната, но подчерта, че е непроходима и повече гъвкавост.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика