Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски: Няма да имаме диалог с ПП-ДБ, ако контрабандата се докаже (ВИДЕО)

24 април 2024, 10:58 часа • 1487 прочитания

Ако всичко, което се видя за тях, се окаже вярно - няма да имаме диалог с тях. Това каза съпредседателят на ДПС Делян Пеевски пред медиите в парламента по адрес на ПП-ДБ.

Той визира обвиненията в контрабанда и евентуалните обвързаности на обвинените лица с политици от ПП-ДБ. "Ако правоохранителните органи докажат обвързаностите с контрабанда, с пудели, влачещи пачки - ДПС няма да работи с тях", коментира Пеевски.

Според него всичко, което се е видяло за колегите му от ПП-ДБ, е чудовищно. Пеевски коментира, че такива хора нямат абсолютно никакъв интегритет. 

Пеевски определи и като лъжа от тяхна страна обвинението, че ГЕРБ и ДПС саботират второто плащане по Плана за възстановяване. ОЩЕ: Денков обвини ГЕРБ и ДПС, че не получаваме второто плащане по ПВУ (ВИДЕО)

Бойко Рашков и журналистите

На въпрос как ще коментира отношениета на Бойко Рашков към журналисти, Пеевски отговори: "За този човек ДПС първо е казало всичко. Този човек няма място в политиката. Това е ясно на всички. Видяхме къде има място - по трапезите със седналия пудел до него, който сигурно преди това му е напълнил джобовете с пачки". ОЩЕ: Борисов намекна, че не иска коалиция с ПП-ДБ след изборите (ВИДЕО)

Елена Йончева и евролистата на ДПС

Пеевски коментира и поканата на ДПС към Елена Йончева за участие в евроизборите. Той потвърди, че й се е обадил и обясни, че я е избрал, защото е независим човек, който е доказал, че защитава свободата на медиите, на журналистите и на хората.

"Ние винаги сме имали гражданска квота и смятам, че тя е един достоен представител за тази квота", каза Пеевски. Той заяви, че не го интересуват реакциите на другите партии по темата.  

Искането за оставка на Росен Желязков

Съпредседателят на ДПС коментира искането за оставка на Росен Желязков. Той подчерта, че ДПС няма да го подкрепи. "Това е популизъм", заяви Пеевски. ОЩЕ: "Възраждане" също иска оставката на Росен Желязков

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес