Подписите на лидери от РБ са фалшифицирани в община Родопи

6001
Подписите на лидери от РБ са фалшифицирани в община Родопи
Снимка: БГНЕС

Администрацията на община Родопи, в която се правят консултациите за състава на бъдещата общинска избирателна комисия, сезира дирекцията на МВР-Пловдив за съмнения във фалшификация, предаде БГНЕС.

Под въпрос са подписите на лидерите от Реформаторския блок- Николай Ненчев, Меглена Кунева, Корман Исмаилов, Божидар Лукарски и Радан Кънев. Съмнителните подписи са поставени под документ, който упълномощава членове от квотата на Реформаторския блок в ОИК- Родопи.

Лукарски за олелията при регистрацията: Получи се PR-ско недоразумение

Получи се PR-ско недоразумение, недобре премерени медийни стъпки от страна на колегите. Историята е съвсем проста. Зеленогорски като пр...

Графологичната експертиза доказва, че подписите под пълномощното са фалшиви.

Миналият месец представители на Реформаторския блок (РБ) заявиха, че в някои общини, една от които Родопа, срещат незаконна съпротива.

От РБ обясниха,че там задължителните по закон предварителни консултации за сформиране на общински и секционни комисии пълномощници на местните кметове и техните администрации възпрепятстват регистрацията на РБ.

Според неофициалната информация подписите са били подправени, за да може в състава на ОИК- Родопи да влезе приближено до Георги Цанков лице.

Кънев: Не може да има единна партия в края на месеца

В края на месеца единна партия не може да има, но би било хубаво да направим стъпка. Това заяви пред журналисти съпредседателят на Рефо...

Георги Цанков е общински съветник в община Родопи няколко мандата, през които успя да свали двама председатели на Общинския съвет. Той е известен и като бизнесменът, спечелил през 2012 г. обществена поръчка да доставя храни за бедни по едноименната програма. Храните тогава се оказаха с много лошо качество и избухна скандал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика