Протестна мрежа: Бъдещето на модела "Пеевски" е по-интересно от самия него

30206
Протестна мрежа: Бъдещето на модела "Пеевски" е по-интересно от самия него
Снимка: БГНЕС

"И се надявам както се занимават по "Протестна мрежа", по една корпоративна организация, която служи на Иво Прокопиев, се надявам, много сигнали сме пускали за Иво Прокопиев, и той да е тук, както и аз съм тук, и други лица, които ги няма и не са в България". Това заяви по-рано днес депутатът от ДПС Делян  Пеевски, след като излезе от Столичното следствие, където беше разпитан.

Впоследствие от в ефира на bTV "Протестна мрежа" отговориха, че Делян Пеевски не е интересен. Според едно от лицата на организацията Антоанета Цонева по-интересен е моделът "Пеевски" и дали той може да бъде изваден от употреба.

"Протестна мрежа" си купи акции в КТБ, за да пита КОЙ

Най-известните лица на „Протестна мрежа” – Антоанета Цонева и Асен Генов, си купиха акции в Корпоративна търговска ба...

Председателят на Института за развитие на публичната среда коментира още, че покрай войната "Пеевски-Василев" се наблюдава разклащане на пирамидата, създадена от последните три правителства - "банка-медийни кръгове-неограничен публичен ресурс". Предстои обаче да се види дали тя ще падне или отново ще бъде укрепена.

От своя страна Асен Генов добави, че "Протестна мрежа" не иска да коментираме сегашното състояние на нещата, тъй като са подали сигнала си през февруари. Тогава конюнктурата е била различна и е нямало война между олигарси.

От "Протестна мрежа" обявиха още, че не си комуникират с Иво Прокопиев и кръга "Капитал". Според тях в мисленето на обвиняващите ги винаги трябва да има враг.

Генов обясни още, че организацията не се ограничава само с Делян Пеевски, Цветан Василев и Николай Бареков. По думите му скоро тя предстои да внесе искане за оповестяване на информацията около проекта "Южен поток".

Надпис "ВЪН, СЛУГИ НА ГАЗПРОМ!" на оградата пред НС, задържаха двама от Протестна мрежа

"ВЪН, СЛУГИ НА ГАЗПРОМ! ДАНС NO MORE 14 ЮНИ". Този надпис се появи на черната ограда пред Парламента. Двама от Протестна мрежа са задъ...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика