Първанов: Маршът на Ердоган в Истанбул е като този на Наполеон в Париж

3495
Първанов: Маршът на Ердоган в Истанбул е като този на Наполеон в Париж
Снимка: БГНЕС

Маршът на Ердоган в Истанбул е като този на Наполеон в Париж. Така лидерът на АБВ Георги Първанов коментира прекратения опит за преврат и последвалото победно шествие в подкрепа на Ердоган в Турция.

Той определи опита за преврат в Турция като "странен" и допълни, че някои детайли от него "изглеждат малко пренавити"в ефира на Нова телевизия. Първанов коментира и предстоящите прзидентски избори.

АБВ и БСП се скараха преди да са се обединили, Нинова не иска Първанов за президент

Евентуалните коалиционни партньори за президентските избори БСП и АБВ се скараха преди официално да са обявили обща изборна номинация. ...

"Винаги съм готов с Борисов да се премерим на едни президентски избори. На тези избори това едва ли може да се случи, защото той очевидно няма да участва. Аз също съм под голяма въпросителна", каза президентът на България в периода 2002-2012 година, цитиран от Topnovini.bg.

"Татяна Дончева трябва да е едно от имената, които да се обсъдят на преговорите за общ ляв кандидат", посочи Георги Първанов.

На въпроса дали самият той смята да се кандидатира за президент на изборите наесен, той заяви: "Каквото имам да кажа, ще го кажа на преговорите. Иначе не е коректно".

Първанов каза още, чр трябвало да имаме своите два реактора в "Белене". По думите му трябва да имаме повече от един газопровод. "Задължително трябва да си върнем "Южен поток". Турция не е добрият маршрут. Освен че от там маршрутът по-скъп, той е и по-несигурен", заяви още той.

Събраха се! Партиите на Путин и Първанов подписаха декларация за взимодействие

Партията на бившия държавен глава АБВ и тази на руския президент Владимир Путин "Единна Русия" подписаха декларация за взаимодействие. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика