Ревизоро: Сблъсъкът за правомощията на прокурор №1 е очакван

7959
Ревизоро: Сблъсъкът за правомощията на прокурор №1 е очакван
Снимка: БГНЕС

Емил Димитров – Ревизоро, депутат от Патриотичния фронт и член на Правната комисия в парламента, коментира в студиото на “Още от деня”, че се е знаело за назряващ сблъсък между главния прокурор и министъра на правосъдието във връзка с правомощията на главния прокурор да спира сделки, свързани с националната сигурност.

Той подчерта, че всички участници са съгласни със съдебната реформа, но когато въпросът опре конкретно до определени хора и институции, казват, че мерките, които касаят тяхната дейност, с нищо няма да помогнат.

Ревизоро: Борисов управлява ръчно митниците

Приходи от митниците има, но искаме да са по-добри. Засега митниците са на „ръчно управление” – премиерът Бойко Борис...

"Операцията срещу контрабандата на цигари, при която бяха задържани 13 митничари, е поредният голям провал", каза Емил Димитров.

“Оказа се, че дори една такава операция не може да бъде проведена като хората и тези хора да бъдат подведени под отговорност, защото няма необходимите доказателства”, заяви Ревизоро.

"Факт е, че в страната са влезли 15 или 16 камиона. Факт е, че турските власти са предоставили информация на българските и част от заинтересованите служители са я унищожили. Факт е, че това се е случило, но ние за пореден път няма да имаме виновни" добави още депутатът от ПФ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика