Сакскобургготски няма да се кандидатира за президент на България

529
Сакскобургготски няма да се кандидатира за президент на България
Снимка: БГНЕС

Симеон Втори пое тежката задача като премиер, така че момента не виждам специален интерес или влечение към другата функция. Не е последната им амбиция, но фактически това са ме учили да обединявам, а не да деля и да правя интриги в лична полза.

Това отговори Симеон Сакскобургготски в интервю за bTV в отговор на въпрос дали ще се кандидатира за президент.

Ще помогне ли ВКС неоснователно на Царя за двореца "Сарагьол"?

Върховният касационен съд /ВКС/ ще разгледа казуса с двореца „Сарагьол“ на 17 май 2016 г. Софийският апелативен съд /САС/ п...

"Не ги разбирам, защото с помощта на хората, благодарение на прословутото трудолюбие, не обещах категорично след 800 дни ще живеем в рая, а хората може би си представиха Бог знае какво, но не малко които можеха не помогнаха, останаха да гледат сеир с доза злорадство, надявайки се че ще се проваля, вместо да участват, ако всички се бяха запретнали можехме да успеем. Но се постигна много и това няма как да се упрекне. Не хората, които бяха с нас, а не до нас.", това каза той относно това дали му е стигнало времето по време на управлението му.

По думите му България е трябвало да види уникалния шанс в тази кандидатура: "Това в следващите 500 години едва ли ще го видим."

"Броят на хейтърите  е нещо удивително, което показва, че не що не е наред в много хора. Защото с такива послания не се постига нищо", допълни още Сакскобургготски.

По отношение на това спекулира се с намесата на Русия в политиката на България Сакскобургготски коментира: „Кои сме ние, за да обръщаме гръб и после да се изолираме, с каква цел и полза?”

Царедворците свършиха парите!

Определено изхарчиха парите и сега отново искат да излъжат лековерните избиратели. И пак да управляват - за да си понапълнят отново бан...

На въпрос какви са спомените му от първата му среща с Бойко Борисов Сакскобургготски обясни: „Беше собственик на охранителната компания, която се грижеше за сигурността ми. Мит е, че Бойко Борисов ми е бил бодигард”. По думите му, Борисов е организирал охраната и я е координирал. На въпрос как се справя като премиер Борисов, Симеон Сакскобургготски заяви, че това се вижда от изборните резултати. По думите му, сега с премиера Борисов се чуват рядко.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика