Сидеров: "Атака" е против вандализма и насилието

16432
Сидеров: "Атака" е против вандализма и насилието
Снимка: БГНЕС

Ние сме против нападенията и вандализма спрямо когото и да било, заяви в декларация на "Атака" тази сутрин от парламентарната трибуна лидерът на партията Волен Сидеров, предаде БГНЕС.

"Ще бъде добре да чуя такива призиви от политическите сили. Щях да съм удовлетворен, ако г-н Местан беше отишъл да види в болницата и ранената Виктория. Призовавам всички ПГ да осъдят вандализма, който се развихри из София на историческата дата 10 ноември т.г., когато вандали късаха плакати и вилняха по улиците на града, а полицията стоеше безучастна, нямаше задържани и това е тревожно за България", посочи Сидеров.

"Правото на демократичен протест не може да се смесва с вандализъм, потъпкване на чуждото мнение, защото точно това е фашизмът", категоричен бе той. "Точно това са правили в определени държави в миналото. По тази причина не искаме да се увеличава и вълната от пришълци - нелегални имигранти, която застрашава сигурността в България. Призивът ни е към всички ПГ да приемат решението, внесено от "Атака" в НС, да бъдат екстрадирани нелегалните имигранти извън територията на страната. 258 млн. лв. са похарчени досега за бежанци, от които нито един лев не идва от ЕС, това са пари на българските данъкоплатци", уточни Сидеров.

Нека се гласува нашето решение и да се прекрати допускът на нелегални имигранти, защото нещата ще станат невъзвратими, предупреди той. "Все още могат да бъдат спрени и екстрадирани в държавата Турция, която да престане да ни праща по 400 такива нелегални имигранти. Ние сме против насилието и омразата, но обстоятелствата при такава липса на държавна власт ще породят сблъсъци, които ние не желаем", завърши Сидеров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика