X
 
 

Сидеров чака Симеонов и Каракачанов за среща, те му казаха, че не могат

1549 1
Сидеров чака Симеонов и Каракачанов за среща, те му казаха, че не могат
Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров ще очаква  днес, 12 юли, лидерите на ВМРО и НФСБ – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, които покани ден по-рано на политически съвет на коалиция "Обединени патриоти", предаде репортер на БГНЕС.

Заседанието на политическия съвет беше свикано от "Атака", а повод за него е оспорваното от страна на партията отстраняване на Волен Сидеров от поста на председател на парламентарната група на патриотите. От партията на Сидеров настояват още за заличаване на решението за промяна в ръководството с аргумента, че то е нелегитимно.

НФСБ и ВМРО с остри изказвания за Волен Сидеров

Съпредседатели на ПГ на Обединените патриоти коментираха недоволството на Волен Сидеров от отстраняването му. Според ВМРО решението за ...

Депутатът от ВМРО Искрен Веселинов, който е един от двамата новоизбрани съпредседатели на групата на патриотите, обяви, че лидерът на партията Красимир Каракачанов няма да успее да участва в политическия съвет, защото ще бъде извън София заради ангажимент.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов също каза, че не може да дойде, защото е в командировка и предложи да има среща на 16 юли, вторник, в 17:00 часа. Всеки вторник е и редовното заседание на парламентарната група на "Обединени патриоти". Симеонов добави и, че не е съгласен да има среща с тема "нелегитимно решение". Според Валентин Касабов няма никакъв спор в това кой е начело на парламентарната група.

Днешната среща би трябвало да е следобед в сградата на Народното събрание.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители