X
 
 

Съветът на патриотите се провали, Каракачанов счита, че коалицията "я няма"

2208 7
photo of Съветът на патриотите се провали, Каракачанов счита, че коалицията "я няма"
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com
Коалицията "Обединени патриоти" я няма! Не го ли разбрахте? Това каза пред журналисти лидерът на ВМРО вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов, предаде агенция "Фокус". Попитан защо си тръгва от коалиционния съвет, Каракачанов заяви: "То няма такъв. Първо, чакаме "Атака" 30 минути, идват и започват скандали и обструкции. Няма смисъл", заяви още Каракачанов. На въпрос как ще продължи да бъде коалиционен партньор на ГЕРБ, Каракачанов отговори: "Ще разберете".

Позицията на НФСБ

Напуснахме коалиционния съвет, защото нямаше нормални условия за провеждането му, отбеляза и лидерът на НФСБ Валери Симеонов след като представителите на партията му напуснаха заседанието. По думите му съветът е имал да решава тежки проблеми с бездействието на групата "Обединени патриоти".

Валери Симеонов

"Това е точка, която внесоха колегите от "Атака". Ние приехме да я разглеждаме тази точка. Решихме, че това ще бъде първа точка. В един момент в самото начало на дискусиите, докато избираме водещ на заседанието, не знам кой, но под разпореждането на г-н Сидеров, ви покани вас. Станахте свидетели на тази унизителна сценка, на това блъскане. Не мисля, че по този начин има нормални условия за провеждането на коалиционен съвет в това помещение с толкова камери", заяви още Симеонов.

Припомняме, че по-рано представители на НФСБ напуснаха коалиционния съвет на "Обединени патриоти", а това се случи след като медиите бяха поканени на съвета в кабинета на Борис Ячев.

Сидеров чака Симеонов и Каракачанов за среща, те му казаха, че не могат

Волен Сидеров ще очаква днес, 12 юли, лидерите на ВМРО и НФСБ – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, които покани ден по-рано ...

Позицията на "Атака"

Колегите от ВМРО и НФСБ напуснаха коалиционния съвет, защото се уплашиха от камерите, каза пред журналистите лидерът на "Атака" Волен Сидеров. "Атака" сме тук и сме последните, които напускаме коалиционния съвет. Колегите от ВМРО и НФСБ не знам защо напуснаха. Уплашиха се от камерите. Ние поканихме вас, медиите, да присъствате, защото искаме всичко това да е прозрачно. Те се уплашиха, скочиха и казаха, че това е недопустимо", посочи още Сидеров.

Волен Сидеров

Според него това е цялата истина. "Никой никого не е обиждал. Ние просто пожелахме от "Атака" вие, медиите, които стоите така или иначе толкова време тук, да заснемете нашата среща. Толкова много се интересувате от това как вървят отношенията в тройната коалиция. Ние искахме да заснемете", заяви още Сидеров.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Октомври 7 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  каракачанов е НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ ЗАЕДНО С НЕГОВАТА шайка близачи на герб/дпс. Мисля , че утре Президент Радев има Историческа мисия . Той трябва да ОБЯВИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И да свали това правителство и разбира се предателската сделка с Империалистите/фашаги от Сащ да се прекрати.
 • За ВМРО - националните предатели ! 6 За ВМРО - националните предатели ! преди 1 месец Профил на трол?
  За такива идиоти капитан Петко войвода развя черното знаме с надпис : "Те погребаха България!".
 • За ВМРО - националните предатели ! 5 За ВМРО - националните предатели ! преди 1 месец Профил на трол?
  За такива идиоти капитан Петко войвода развя черното знаме с надпис : "Те погребаха България!".
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Шебека Търбух Каракачан здраво се е вкопчил в кокала !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Е правилно! Каво е туй, всички да ни гледат циганията? Нас ни е избрал народа и повече нищо не го интереува. Сега ни оставете на спокойствие, да ви управляаваме! На следващите избори ще се видим пак! Аааама ха, нахалници!!!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  "Коалицията я няма" - и вас да ви няма Шкембелия ! Чорбар лизачи .
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Търбух Тюфлека и Валерката Циганина избягаха от журналята .