Волен Сидеров: Сблъсъкът на ценности през 2019 ще бъде решаващ за нашия континент

2289
Волен Сидеров: Сблъсъкът на ценности през 2019 ще бъде решаващ за нашия континент
Снимка: БГНЕС

"Европа ще стане арена на сблъсък не на ляво и дясно, а  между глобализъм и антиглобализъм, което ще е противопоставяне на соросоизъм срещу здрави национални консервативни традиционни ценности, върху които са изградени нашите народи от векове. Тази битка ще изведе на преден план в Европа политически формации и сили, които не са членове на сегашните алианси." Това заяви Волен Сидеров при откриването на новата парламентарна сесия от името на групата на "Обединените патриоти".

"Колкото и хубави приказки да говорим какви намерения имаме, когато членуваш в алианс, приел джендър-философия, приел третия и шестия пол и го налага от Брюксел, то тогава ти си слаб", поясни Сидеров.

"Да, България изгуби своя суверенитет отдавна, живеем с ограничен такъв, но не е ликвидиран", подчерта той. По думите му в месеците и годините, които идват ако един народ се съгласи да бъде заличен никой няма да му е виновен.

По повод предстоящия евровот Сидеров обърна внимание, че трябва да внимаваме да не изпратим отново 17 души, от които 1 – 2 ще отстояват национални и издържани в духа на европейската цивилизация позиции, а другите да са съгласни със всичко, което им се налага – дали джендър философия, дали да има 6 пола и да не знаем дали сме мъже или жени.

"Сблъсъкът на ценности през 2019 ще бъде решаващ за нашия континент", убеден е Сидеров.

Той повдигна въпросите дали при този ограничен суверенитет, който приехме при влизането си в НАТО и ЕС ще продължим да бъдем държава и дали ще намерим пътя, по който българският интерес да бъде над всичко?

Сидеров призова партньорите си по-скоро да решат за участието в евроизборите

"Тези избори (бел. ред. - евроизбори) ще бъдат ключът към оцеляването на цялото правителство - или ще доведат, или няма да доведат до п...

"ЕС е конструиран неправилно", категоричен е Сидеров. По думите му,  ЕС трябва да бъде съюз на отечества, на суверенни държави, на народи, които пазят своя интерес и не искат да бъдат обезличени. Трябва да бъде антиглобалистки съюз и да работи в свой интерес, а не за тези на далечни контингенти. "Затова евровотът е много важен", изтъкна Сидеров и добави, че патриотичните формации излизат на мода.

Волен Сидеров предложи тази година да не си пречим по стар български обичай един на друг. Според него, ако успеем да преодолеем този порок, поне до някъде, България ще покаже, че не е държава от периферията и ще покаже чудеса.

"Да спрем да изпълняваме и да козируваме, преди да се замислим дали това отговаря на националния интерес", призова още Сидеров.

Той каза за 2019-та година: „това е годината, в която ще се явим на изпит ставаме ли за политици или не. И този изпит няма да има поправителни сесии“и пожела на всички: „вземете се в ръце и да бъдем на ниво“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Радев и Главчев обсъждат исканите смени в кабинета

Борислав Цеков: Ако внесат вот на недоверие, ще нарушат Конституцията

Елена Йончева: Мигрантите ще бъдат връщани обратно

Гроздан Караджов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искаха да покрият скандала около Нотариуса

Бойната група на НАТО у нас получи висока оценка

Нанков: Лъжа е, че настоящият регионален министър е кадър на ГЕРБ

Още една рокада в Агенция "Митници"(ВИДЕО)

Новият директор на „Митниците“: Заварих уплашени хора

Еврокомисар Илва Йохансон ни обеща конкретна дата за сухопътния Шенген

БСП ще праща доклада за "Боташ" на Европейската прокуратура (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика