10 нови поприща за Борислав Боби Михайлов

30411
10 нови поприща за Борислав Боби Михайлов
Снимка: БГНЕС

Въпреки безбройните постижения, успехите и непрекъсната еволюция на футбола у нас Борислав Михайлов бе принуден да подаде оставка. Жестокият натиск доведе до труден избор и големият лидер си пролича със себеотрицанието в името на човечеството. Но не бива капитанът на националния отбор, завоювал бронзовите медали през '94-а да бъде безработен. Неговите услуги може да се използват другаде.

Ето ги възможните опции за това къде г-н Михайлов може да бъде полезен с управленски размах, международни контакти и умението да се обгражда от богоподобен екип, съчетаващ разум, опит и доброта.

 

Още: 10 Не!Ща, в които да инвестираме Седемдесет и трито стотинки

1. Лидер на собствена партия. Михайлов е по-голям изборджия от Цветан Цветанов, по-амбициран за реванш от Иван Гешев, по-смел от Васил Божков и по-харизматичен от Стефан Янев. Със сигурност негов политически проект ще бъде подкрепен от стотици футболни делегати без реални клубове зад себе си, които просто обичат да бъдат заведени на кръчма с райбер преди конгрес.

2. CEO на OpenAI. Изкуственият интелект се развива бурно, дори невъздържано. Кой може да опази човечеството по-добре от човека, опазил мрежата си от дузпите на Мексико? Борислав Михайлов знае къде е границата между изкуственото и естественото и не би допуснал изкуствен интелект в главата си, а само изкуствена коса. Той ще обуздае AI и ще го остави само за генериране на смешки и писане на домашните на петокласници.

3. Председател на Столичния общински съвет. Кой, ако не човекът, обединил враждуващи футболни агитки, да обедини враждуващи политически сили около себе си?

4. Рекламно лице на букмейкър. Естествено, че най-големите печалби ще са при този, който е рекламиран от човек, снимал се с Дан Тан и Коце Маца. Бонус обръщалки, ъндъри, оувъри, хендикапи. Кой разбира, тук се спира!

Още: Тумба-лумба, БФС

5. Министър на спорта след ротацията. Защото каква ротация ще е, ако само Красен Кралев заеме мястото му?

6. Танцьор в музикални клипове. Пускате си Тянков ТВ, пращате SMS-поздрав за всички бивши колеги по случай 8 декември, а около изписаните ви слова Борислав Михайлов играе Бяла роза. Идилия.

7. Шеф на образователния синдикат. Янка Такева не бива да продължава мандата си при трети президент на БФС. То бива толкова постово дълголетие, ама малко свежест трябва да има. Млади, енергични лица. Особено в екип с г-н Емил "Бади такав какавто си" Костадинов.

8. Земеделец. Защо пък всяка идея да е свързана с някаква логическа връзка от миналото, не може ли човек да рестартира професионалния си живот в изцяло ново амплоа и просто да отглежда рапица? Може, сега е демокрация.

Още: Преговорите са неизбежни - но с тъпаци и терористи не се преговаря

9. Грета Тунберг. Самата тя не успя да вдъхнови света да се вземе в ръце и да предотврати климатичните катастрофи. И ако тя не може, значи трябва нейният антипод - мъж на средна възраст, който не изглежда като хипи, да се заеме с тая работа. И току-виж спасил света от удавяне в лава.

10. Да си оттегли оставката и да остане. За да имаме възможност да напишем подобен текст и след третата оставка.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас Прес

Още: Думата на Шиши е закон, тялото му - парламент! Алелуя!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

10 сглобки, които заслужаваме
10 сглобки, които заслужаваме

Изборите чукат по джама на нацията като демон, който ни пречи да спинкаме спокойно. Какво утро ни очаква? Ще изгрее ли повече слънце за нас или сме...