10 скрити момента от посещението Борисово в Белия дом

30274
10 скрити момента от посещението Борисово в Белия дом
Снимка: Министерски съвет

Бойко Борисов гостувà на Доналд Тръмп в самия Бял дом. Някои неща бяха показани, но други станаха ясни само на нашия инфилтриран във властовите среди кореспондент, който проследи всичко изкъсо дори по-щателно от Facebook live video из профила на премиера. Ето щрихите от всичко. 

1. Посрещане в Белия дом. Българската делегация тръгва да се събува в антрето. Доналд Тръмп е подготвен и споделя, че у тях се ходи с обувки. Нашите са още по-подготвени и си носят калцуни, защото знаят, че с черджето пред вратата не става и са си донесли нашенска кал.

2. Ръкостискането. Знаете, че Тръмп е известен с разтърсващо и силно ръкостискане, с което откача рамото и изкълчва ключицата на събеседника си, за да разсее ума му чрез болка от глупостите, които ще му наговори. Борисов пък е каратист, футболист, генерал. Тръмп решава, че няма какво да му разсейва.

3. Подаръци. Борисов подарява ловна пушка от Габрово на Тръмп. Тръмп се усеща, че е забравил за подарък, но хитро вика, че отива да прибере подаръка си и се връща с ловна пушка от Габрово и думите: "Бойко, какво съвпадение стана, че и аз такова съм ти взел да ти подаря!"

4. F-35. След като взехме F-16, т.е. ги поръчахме, Борисов пита Тръмп дали може сега и едни ефтрийсетипетици на цени като за Black Friday. Това разсмива Тръмп и допълнително затвърдява позитивното чувство на американския вожд към народа ни.

5. Корупцията. Разказват си за корупциите. Тръмп цъка с език и си записва страхотни идеи като план да направи суперскъпа ограда по границата с Мексико от тел за миене на чинии и макраме, да извършва инфраструктурни проекти, в които да влага едва 35% от необходимите материали, а другото да прави едни хора по-богати и т.н.

6. Преговори за построяване на Тръмп тауърс в София. Премиерът предлага Тръмп директно да вземе Златен век от Артекс, Тръмп обаче е наясно, че новият кмет на Лозенец Комитата иска да го събори и предпочита да построи Тръмп тауъра си на Копитото, защото там бил чист въздухът.

7. Вечеря. Тръмп е впечатлен от първия си високопоставен гост, който е напълно OK да вечеря от кофа. Изяждат по 100 панирани крилца и Борисов признава, че американските са някак си по-истински.

8. НСО и Сикрет сървиз си разменят клипчета. Грабване на пусита, цомбене, залози какво следва. Знаете го сюжета.​​​​​​​

9. Иванка. Иванка Тръмп е нашо момиче, споделя Борисов на баща ѝ. И я кани тука за Ивановден да го отпразнува с нашенци, да завърти една капама, да пийне ракия. Предложението е прието.

10. Футбол. Политика, жени, не може и без футбол. Борисов обяснява, че националният ни отбор е зле и моли Тръмп да ни прати неговия, защото и без това си имат друг, американски футбол и няма да са капо. Тръмп обещава да прати руски агенти в Унгария да натровят руколата, с което да ни помогне на баража.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

10 сглобки, които заслужаваме
10 сглобки, които заслужаваме

Изборите чукат по джама на нацията като демон, който ни пречи да спинкаме спокойно. Какво утро ни очаква? Ще изгрее ли повече слънце за нас или сме...